Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight'ın yeni fragmanı yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ratch

quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

İlk 3 film güzel denebilecek seviyedeydi. Ama dördüncü filmi izlerken bitsin diye yalvarıyordum artık. Bana göre de insanlar çok ön plana çıkarılıyor böyle bir film için.

Aynen ilk 3 filmi severim ama 4.'yü hiç beğenmedim. Bu fragmandan sonra hiç beklentim kalmadı. Fight like a girl nedir ya? Biraz daha robotlara odaklanılsın isterken daha da dandik karakterler çıkıyor karşımıza.

Buradan kimse farketmemiş ama filmde ağır feminizm mesajları var. Senarist kudurmuş herhalde kime yaranacağını şaşırmış, Transformers serisine feminizmi sokmuş

Ne diyelim zaten kötü hikayeleri vardı filmin, bu filmde yepyeni bir boyuta geçmişler. Hikayeyi çıkarıp Unigine Heaven falan gibi benchmarklar seyretsek daha çok keyif alırız.

• ilk kez yazıcam. yazanlarada kızardım. ama cidden

ÇÖP

• Disney Filmlerine Dönmüş Bir Albenisi Kalmamış Çıkınca İzleyen Arkadaşlara Başarılar

• Ben bu çizgi filmi çocukken seyrederdim. babamın seyrettiğini hiç görmedim, demek ki Transformers yani Uzaydan gelen Canlı robotlar olayı zaten yetişkinler için yapılmış bir hikaye değil beyler, üzgünüm kalbiniz kırıldığı için ama büyüyün artık. bak benim 2 çocuğum var ve sizin hissettiğiniz gibi hissediyorum ama kabul etmek lazım gerçekleri. sonuçta ben yine izleyeceğim %99, eski günlerin hatırına :) ha siz izlemezseniz de saygı duyarım.

• Transformers film serisi her zaman berbattı ki tek iyi tarafı görselliğiydi. İlk film biraz daha düzgün olmaya çalışıyordu sadece.
  • Fragman bile kötü

Bana kalırsa ilk film dışındakiler çöptü hadi yine 2. ve 3. film bir şekilde izleniyordu ama 4 acayip zorlamaydı ki 5. film tam rezillik olacak.

Transformers iyi bir senarist ve yönetmenin elinden bir rebootu hakediyor.
  • Anlaşılan çoluk çocuk izletecek bize Micheal Bay efendi bu filmde Yahu adamda gram kafa yok ya neyse ki serideki son filmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son film rezaletti. büyük bir leş' ti. Bu ilgi çekici bir film olacak zannımca.

• Bu ne ya seviye bir hayli yerlerde yetişkinlikten bebekliğe doğru yol almış film artık film sektörü çok hızlı üretime geçti o yüzden çok kaliteli filmler az gelmeye başladı bu filmde ortalama olarak kalacak yazık...

• Aksiyonu çok seven biri olarak bu seride aksiyon bayıyor. 4. Filmi izlemekte zorlandım

• Son 2 film çöp bile olsa, çokça eleştirilse bile seve seve izliyorum nedense bu seriyi ve nedenini bilmiyorum bana kalsa hepsine 8/10 fln veririm. Hiçte sıkılmıyorum izlerken arada izlerim gene seriyi. Çocukluktan kalma heralde, çizgi filmini çok severdim.

• Umarım batar 6.filmi iyi bir yönetmene verirler

• Yeter artık maykıl bey yeter
  • seri uzadıkça hiç iyi olmadı gittikçe bozuldu
  • Görsel Şölen ama öyle boş boş bakıyorsunuz.
  • Coluk cocuk filmi olmus sinemaya gidip izlenmez evde oturur beklerim xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl4ckG4mm4

Son 2 film çöp bile olsa, çokça eleştirilse bile seve seve izliyorum nedense bu seriyi ve nedenini bilmiyorum bana kalsa hepsine 8/10 fln veririm. Hiçte sıkılmıyorum izlerken arada izlerim gene seriyi. Çocukluktan kalma heralde, çizgi filmini çok severdim.

Tamamen aksiyon ve efekt sevdiğimiz için.

Bazı filmlerde konu, kurgu, bağlam, sinematik vs aramazsın. Sana eğlenceli 2 saat versin, görsel efektlerle "vay be" dedirtsin, aksiyonu bol versin heyecanlandırsın istersin. Ama bilirsin ki film kötüdür.
    Transformers'ın bütün filmleri öyle malesef. İlk film biraz fena değil diğerleri tam anlattığım gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.