Şimdi Ara

Transformers: The Last Knight'ın yeni fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transformers: The Last Knight'ın yeni fragmanı yayınlandı
    Son yılların en başarılı serileri arasında yer alan Transformers, bu yaz beşinci filmi ile sinemalara geri dönüyor. Haziran ayında sinemaseverler ile buluşacak olan Transformers: The Last Knight için meraklı bekleyiş sürerken, filmden bir fragman daha yayınlandı. Yayınlanan bu yeni fragman, The Last Knight'ta da çılgın aksiyon sahnelerinin bizleri beklediğini gösteriyor.

Transformers filmlerinin yönetmeni Michael Bay'in bir kez daha kamera arkasını geçtiği film, hikayeye orta çağlarda geçen bir geçmiş ekleyerek Transformers mitolojisini genişletmeyi amaçlıyor. Dördüncü filmde seriye dahil olan Mark Wahlberg'in başrolünü üstleneceği film, insanlığın geleceğini kurtarmak için Transformerslar'ın Dünya'daki geçmişini araştıran bir grubun hikayesini anlatacak.

Başrollerinde Wahlberg'e Laura Haddock, Stanley Tucci, Jerrod Carmichael, John Goodman, John Turturro, Josh Duhamel, Isabela Moner, Gil Birmingham ve Jean Dujardin'in eşlik edeceği Transformers: The Last Knight, 23 Haziran'da vizyona girecek.

• Merakla bekliyoruz çocuklarla

• Soundtrackleri de Justin Bieber yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m542tf

Merakla bekliyoruz çocuklarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recep İvediğe para veririm buna vermem. Hd çıkınca izleriz artık

• michael bay'a lanet olsun.seriye karistirdiklarina bak,ne hale getirdigine bak.şu film insan filmi değil,transformer filmi ama her film insanları ve saçma konuşmalarını ana unsur yapıyor

• Michael Bayin icine ettigi filmlerden bir tanesi daha ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk 3 film güzel denebilecek seviyedeydi. Ama dördüncü filmi izlerken bitsin diye yalvarıyordum artık. Bana göre de insanlar çok ön plana çıkarılıyor böyle bir film için.

• HollyWood , Zenci ve Feminizim kokmaya basladi. irkcilik diye algilamayin. ABD de veya Hükümet de ne ters gitse Pohpolamasyon devreye giriyor. Millete Aspirin veriyor.

• Bir çizgi film efsanesi ancak bu kadar berbat edilebilirdi...

Öncekileri düşününce, muhtemelen 5 para etmez filmler serisine bununla bir çivi daha çakılmış olacak...

• Tamam fragramandan sonra izlemeye gerek kalmadı :)

• Fragman rezalet sıkıldım izlerken.
  • Anlaşılan bu aralar sinemalarda daha çok ufak tefek minyon kızlar (petite) görmeye devam edicez :) (Avengers,starwars,terminatör,transformers)

• Şimdi İzledim Fragmanı "Öyle bir heyecan sardı ki ,anlatamam..Bekliyoruz Deliler gibi ,Çılgınlar gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

İlk 3 film güzel denebilecek seviyedeydi. Ama dördüncü filmi izlerken bitsin diye yalvarıyordum artık. Bana göre de insanlar çok ön plana çıkarılıyor böyle bir film için.

Aynen ilk 3 filmi severim ama 4.'yü hiç beğenmedim. Bu fragmandan sonra hiç beklentim kalmadı. Fight like a girl nedir ya? Biraz daha robotlara odaklanılsın isterken daha da dandik karakterler çıkıyor karşımıza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney channel da mı yayınlanacak acaba?
  • Senaryo zayif..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

İlk 3 film güzel denebilecek seviyedeydi. Ama dördüncü filmi izlerken bitsin diye yalvarıyordum artık. Bana göre de insanlar çok ön plana çıkarılıyor böyle bir film için.

Şahsen ilk filmi çok sevmiştim. Ancak 2. ve 3. filmleri sıkılarak bitirmiştim. 4. filmi ekranla olan göz temasımı ara ara keserek bitirmiştim. İlk filmden sonrası yalan.

• Megan fox vardı ne güzel önceki filmlerde, saçma sapan çocuk esprileri, diyalogları vardır şimdi bu filmde. Çocuk filmi yaptılar güzelim seriyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Mart 2017; 2:24:46 >
  • Üçüncü film ile son bir şans vermiştim ama iğrençti. İzledikçe mide bulandırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.