Şimdi Ara

Transit Custom Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Abim birkaç hafta sonra "Transit Custom Kombi 310S 155 PS Deluxe (Camlı Van) " donanım araç alacak.Liste fiyatı 67,265 TL olarak gözükmekte lakin daha önce sadece binek otomobil kullandığı için vergi, sınıflandırma ve sigorta olsun pek bilgisi yok.Tabi bizde binek otomobil kullandığımız için bilgi sahibi değiliz.Bu araç için normal otomobil ruhsatı çıkarmak mümkün mü? Yada prosedür nedir?Binek otodan farkı nedir sigorta ve kasko daha mı yüksek ? Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.Saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Binek araçlar arasındaki farklar;
    Vergisi pahalı
    1. Köprüden geçemez
    Her yıl muayene

• O araçların 8+1 olanları otomobil olarak geçer diğer. Sorduğun model kamyonet olarak geçer 6 aylık vergisi 600 lira civarında sigorta ve kasko çok fazla olmaz araç fiyatı değiştirir onu. Birde her yıl muayeneye girmesi gerek.

• 2.el ilân sitelerine göz attığımda belirttiğim modelin aynılarını kontrol ediyorum birçok hususi ruhsatlı olanlar var,bunlar nasıl oluyor?

• Radar oto yolda 100 km bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz araştırdım bu araç alındığında kamyonet olarak kalması daha iyi.Otomobil sınıfında olduğu zaman 2.2 motor hacminden dolayı çok yüksek vergisi oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.