Şimdi Ara

transit, starex, transporter (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
22.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranıza yeni geldim,bende 2004 starex tci space 100lük var.Ne ABS ne Hava yastığı hiç bi şey yok arabam sade,sadece kliması var.Ama bana getirin Transporter'i,vivanoyu,caravella'yı performansta süpürür geçerim.Starexlerin yakıtından şikayet eden arkadaşlara hemen bi çözüm önereyim,arabanın bakımı yapıldığında mutlaka başında olun,yakıt kapağının altındaki scart girişine bilgisayarı bağlatın ve arabanızın 1 lt mazotla kaç km gittiğini hesaplatın.Mutlaka çok yiyodur çünkü ilk fabrika çıkışlı starexlere yakıt ayarı yapılmıyor.Arabanın mozot püskürtme memelerini sıkıştırıyorlar.Benim arabam 1 lt mazot ile 8 km giderken şimdi ayarlattım 12-13 km gidiyor.Bi de transporterle 1000 küsür km yaptım diyen arkadaşlara starexin yakıt kapasitesini söyliyeyim

starex:65
    transporter:80
    traficc:90lt

Hemen şunu da belirteyim transporter de ahım şahım denilecek bir araba değil,görünüşü duruşu mükemmel.Ama cityvan larda yolcu için hiç bi şey yapmamışlar,arabanın arka bölümü ahır gibi,starexlerde ise arkadaki konforu ve estetiği onun sınıfındaki(mercedes hariç)hiç bir ticari arabada bulamazsınız.Konforu ve performansı mükemmel starexsin.Geçenlerde bi yeni nesil transporter sanırım caravella idi,kırmızı ışıklara denk gelince yanyana durduk ve o bakışmalar olurya işte bakıştık,ben arabamı 2. vitesle kaldırdım arabam uçtu gitti,transporter sonradan yakaladı beni.Starex performan açısından gerçekten mükemmel,benim arabam bırak transporter i normal otomobillere kafa tutuyor(astra,vectra,focus...)...ama alıp satmak için alacaksan hiç tavsiye etmem 2. elleri para etmiyor ama aldım mı binecem,bana otomobil rahatlığını aratmasın diyorsan starex derim.Transporter iç mekan olarak çok kaba ve cityvanlarda arka bölüm çok özensiz yapılmış ve bi o kadar da konforsuz.Starex space tam bir iş ve aile arabası...şu anda uzun şase 30.000ytl civarında aksesuarlarıyla beraber 32 yi bulur

• sencer haklı bendede starex crdi var cok seri araba temde 220 bastım hala gidecekti transorter 174 lükle kapistim bana en fazla yarım boy atti (o kadar da olsun dimi)bence al
  • quote:

Orjinalden alıntı: sencer799

Arkadaşlar aranıza yeni geldim,bende 2004 starex tci space 100lük var.Ne ABS ne Hava yastığı hiç bi şey yok arabam sade,sadece kliması var.Ama bana getirin Transporter'i,vivanoyu,caravella'yı performansta süpürür geçerim.Starexlerin yakıtından şikayet eden arkadaşlara hemen bi çözüm önereyim,arabanın bakımı yapıldığında mutlaka başında olun,yakıt kapağının altındaki scart girişine bilgisayarı bağlatın ve arabanızın 1 lt mazotla kaç km gittiğini hesaplatın.Mutlaka çok yiyodur çünkü ilk fabrika çıkışlı starexlere yakıt ayarı yapılmıyor.Arabanın mozot püskürtme memelerini sıkıştırıyorlar.Benim arabam 1 lt mazot ile 8 km giderken şimdi ayarlattım 12-13 km gidiyor.Bi de transporterle 1000 küsür km yaptım diyen arkadaşlara starexin yakıt kapasitesini söyliyeyim

starex:65
    transporter:80
    traficc:90lt

Hemen şunu da belirteyim transporter de ahım şahım denilecek bir araba değil,görünüşü duruşu mükemmel.Ama cityvan larda yolcu için hiç bi şey yapmamışlar,arabanın arka bölümü ahır gibi,starexlerde ise arkadaki konforu ve estetiği onun sınıfındaki(mercedes hariç)hiç bir ticari arabada bulamazsınız.Konforu ve performansı mükemmel starexsin.Geçenlerde bi yeni nesil transporter sanırım caravella idi,kırmızı ışıklara denk gelince yanyana durduk ve o bakışmalar olurya işte bakıştık,ben arabamı 2. vitesle kaldırdım arabam uçtu gitti,transporter sonradan yakaladı beni.Starex performan açısından gerçekten mükemmel,benim arabam bırak transporter i normal otomobillere kafa tutuyor(astra,vectra,focus...)...ama alıp satmak için alacaksan hiç tavsiye etmem 2. elleri para etmiyor ama aldım mı binecem,bana otomobil rahatlığını aratmasın diyorsan starex derim.Transporter iç mekan olarak çok kaba ve cityvanlarda arka bölüm çok özensiz yapılmış ve bi o kadar da konforsuz.Starex space tam bir iş ve aile arabası...şu anda uzun şase 30.000ytl civarında aksesuarlarıyla beraber 32 yi bulur

aramıza hoşgeldin

• starexin gücü
  • starexxxxxxxxxx

transit, starex, transporter
  •  transit, starex, transporter

geç bunları
  • ben 20 yi bulamadim sen nerden buldun
  • ama ben bastım 220 starexle foto cekerim
  • ben performansta starexin üzerine tanımam,zaten bunu kendi sitelerine girdiğinizde göreceksiniz.Bakın starexle transporterin torklarına,hatta bütün ticari araçların torklarına,mutlaka starexin 1 ve 2.vitesteki torkları hepsinden fazladır.Zaten bu yüden araba 2. viteste kalkabiliyor.Alacaksan starex al,geçengün bakımını yaptırdım sanayide 100ytl,adamın biri yanıma geldiarabayı bana sat diye tutturdu.2004 model starex 100 space yi istesem adama 25-30 bin ytl ye satacağım.Bu araba zaten diğer arabalara göre daha fazla performansa sahip olduğu için ötekilerden biraz daha fazla yakıyor...
  • WW 174 BEYGİRLİK ÇIKARMIŞ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 25 Mayıs 2006; 12:20:55 >
  • hyundai de bos durmaz
  • sencer 799 kardeşim biraz mantıklı konuş.
    carevella nın sen ancak arkasınadan bakarsın.daha yeni aldık 10 gün falan oluyo carevella 2.5 tdi 174hp 400 nm.
    sen starexle benim arkamı göremezsin.abartısız söylüyorum bizde passat ta var neredeyse passat gibi gidiyor.
    araç yeni olduğu için daha zorlamadım.sadece denizliden gelirken hafif bastım araç 170-180 e çok rahat çıkıyo.
    130 bg lik transporteri sürmedim belki onunla kapışırsın fakat 174 hp lik carevella ile kapışman hayal ürününden başka bişey değil.
  • quote:

starexin 1 ve 2.vitesteki torkları hepsinden fazladır.

bu ne demek biraz açarmısınız.
    sizin yazınızdan benim anlaığım, motor 1. ve 2. viteste yüksek tork üretirken diğer viteslerde aynı devirde daha düşük tork mu üretiyor ??
    bir yanlışlık var bu işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: codelinker

sencer 799 kardeşim biraz mantıklı konuş.
    carevella nın sen ancak arkasınadan bakarsın.daha yeni aldık 10 gün falan oluyo carevella 2.5 tdi 174hp 400 nm.
    sen starexle benim arkamı göremezsin.abartısız söylüyorum bizde passat ta var neredeyse passat gibi gidiyor.
    araç yeni olduğu için daha zorlamadım.sadece denizliden gelirken hafif bastım araç 170-180 e çok rahat çıkıyo.
    130 bg lik transporteri sürmedim belki onunla kapışırsın fakat 174 hp lik carevella ile kapışman hayal ürününden başka bişey değil.

Doğru söze ne denir. katılıyorum...
  • arkadaslar bir chip tuningle isi bitiririm 140 +30 =170 ps birde egzantirikler degisirse caravelle filan kazimam modifiye malzwmelerini bekliyorum
  • Bir aracın 1. ve 2. vitesteki torkları ne demek?
    Açıklarsanız sevinirim buna göre bakar araç alırız.
    quote:

ben performansta starexin üzerine tanımam,zaten bunu kendi sitelerine girdiğinizde göreceksiniz.Bakın starexle transporterin torklarına,hatta bütün ticari araçların torklarına,mutlaka starexin 1 ve 2.vitesteki torkları hepsinden fazladır.Zaten bu yüden araba 2. viteste kalkabiliyor.Alacaksan starex al,geçengün bakımını yaptırdım sanayide 100ytl,adamın biri yanıma geldiarabayı bana sat diye tutturdu.2004 model starex 100 space yi istesem adama 25-30 bin ytl ye satacağım.Bu araba zaten diğer arabalara göre daha fazla performansa sahip olduğu için ötekilerden biraz daha fazla yakıyor...
  • dostlar bizde 174 caravelle comfort var ve 140lık starex var bırkaın 174ü 105lik transporter 140lık starexi geçemezse bende adam değilim bu kadar iddalı konuşuyorum.insanları yanıltmayın
  • arkadasim ben 140lik starexle 174lük transportera en fazla yarım boy gecildim süratimde 210 km di sizin starexte bi ariza olmasin cok abartıyosunuz su transporterleri abartmayin allah askına bende 2001 city van vardi mazot pompasiniz bozmus servis 3.5 milyar istemisti yuh yani ben starexte iyi demiyorum ama vito viano deseniz tamam ama be iki aracida kullanim EN İYİSİ MERCEDES
  • sallamayın be, birisi 140 beygir diğeri 174 beygir,arada 34 beygirlik fark var... el insaf yani
  • starex crdi ilk önce 130 luk transporter a kafa tutsun da ne 174 ü.
    130 luk transporter bile toz yutturuyo starex crdi e.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.