Şimdi Ara

Transportermi yoksa Caddy mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
8.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar.Kısa bir zaman içinde binek olarak kullanılmak üzere ticari araç alacağım. İki seçenek arasında kaldım. Transporter 2.5 130hp ve caddy 1.9 105 hp.Diyeceksinizki bunlar aynı kategoride değil. Fakat ben bu ikisinden birini alacağım.Hangisini tavsiye edersiniz açıklamalı fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milaslı -- 18 Mart 2005, 15:17:32 >

• transporter derim ben arkadasim..islevselligi cok daha fazla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lakerman

transporter derim ben arkadasim..islevselligi cok daha fazla..
    caddy'ler benim çok hoşuma gidiyor hem ticari hemde binek otomobil konforunda ayrıca performansıda hiç fena değil fakat transporterda iyidir,hangisini alacağın senin kullanım amacına göre değişiklik gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eradnan

caddy'ler benim çok hoşuma gidiyor hem ticari hemde binek otomobil konforunda ayrıca performansıda hiç fena değil fakat transporterda iyidir,hangisini alacağın senin kullanım amacına göre değişiklik gösterir.

Alıntıları Göster
    ne amaçla kullanıcaksın ilk önce onu bilelim derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real®

ne amaçla kullanıcaksın ilk önce onu bilelim derim

Alıntıları Göster
    yazmışsın zaten yaww.bence caddy al bu WV arada touran da bu sınıfta bir araç ve çok güzel transporter hem büyük hemde trafikte rahat edemeszin ama genede 2 si arasında seçim yapsam kendi adıma caddy derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real®

yazmışsın zaten yaww.bence caddy al bu WV arada touran da bu sınıfta bir araç ve çok güzel transporter hem büyük hemde trafikte rahat edemeszin ama genede 2 si arasında seçim yapsam kendi adıma caddy derim

Alıntıları Göster
    Yol tutuş, hızlanma, konfor yönünden hangisi daha üstün, bizzat kullanıp tecrübe eden varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: milaslı

Yol tutuş, hızlanma, konfor yönünden hangisi daha üstün, bizzat kullanıp tecrübe eden varmı?

Alıntıları Göster
    candy benimde hoşuma gidiyo walla yük taşıma amacın fazla deilse candy al

• quote:

Orijinalden alıntı: Gti

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gti

hacı caddy yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Gti

Alıntıları Göster
    yenilenen caddy gerçekten çok etkileyici ve güçlü bir yapıya kavuştu.

1.9 tdi motorlu olanı 105 hp,2.0sdi motorlu olanı 69 hp

bence 1.9 tdi motorlu olanına binilir.fiyatı porter dan daha ucuz ve daha kullanışlı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: torossediri

yenilenen caddy gerçekten çok etkileyici ve güçlü bir yapıya kavuştu.

1.9 tdi motorlu olanı 105 hp,2.0sdi motorlu olanı 69 hp

bence 1.9 tdi motorlu olanına binilir.fiyatı porter dan daha ucuz ve daha kullanışlı diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    valla çoğunlukla şehir içinde isen transporter gibi koca bir arabayla şehir içinde dolaşmanın bir espirisi yok gibi.üstelikte direksiyondaki sen isen hiçbir espirisi yok.yok ben arkada oturuptvmi izleyip müziğimi dinleyecem diyorsan o başka.ama eğer kendin kullanacaksan caddy al derim en azından daha ufak.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

valla çoğunlukla şehir içinde isen transporter gibi koca bir arabayla şehir içinde dolaşmanın bir espirisi yok gibi.üstelikte direksiyondaki sen isen hiçbir espirisi yok.yok ben arkada oturuptvmi izleyip müziğimi dinleyecem diyorsan o başka.ama eğer kendin kullanacaksan caddy al derim en azından daha ufak.

Alıntıları Göster
    105 lik caddy ile 130 luk transporterin kalkış, hızlanma ve tırmanma performanslarını karşılaştırabilecek varmı aramızda?
  • quote:

105 lik caddy ile 130 luk transporterin kalkış, hızlanma ve tırmanma performanslarını karşılaştırabilecek varmı aramızda?

Alıntıları Göster
    transporter ikinci el satmak istediğinde daha çok pirim yapar..
    ve aile için düşünüyorsan gene transporter derim ticari olarakta caddy den daha iyi iş görür. iyi bir modifiye yaptırırsın al sana mafya arabası..

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari_tayfur

transporter ikinci el satmak istediğinde daha çok pirim yapar..
    ve aile için düşünüyorsan gene transporter derim ticari olarakta caddy den daha iyi iş görür. iyi bir modifiye yaptırırsın al sana mafya arabası..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ferrari_tayfur

iyi bir modifiye yaptırırsın al sana mafya arabası..

• quote:

Orijinalden alıntı: eradnan

quote:

Orjinalden alıntı: ferrari_tayfur

iyi bir modifiye yaptırırsın al sana mafya arabası..

Alıntıları Göster
    Caddy nin de arkadan görünüşünde biraz basitlik var gibi vede yukarı doğru kubbe gibi itici bir manzara var. Ama ön farlar ve iç konsol dizaynı çok hoş.

• quote:

Caddy nin de arkadan görünüşünde biraz basitlik var gibi vede yukarı doğru kubbe gibi itici bir manzara var. Ama ön farlar ve iç konsol dizaynı çok hoş.

Alıntıları Göster
    cady kullanıyorum,çok memnunum. Trafikte kullanımı tranporterden daha iyi. Cady ile transporterin motorları aynı. tek fark cady transporterden daha hafif. Motor performansı süper,seni hiç gücendirmiyor.Hani diyeceğim benzinli motor gibi... Motor dizel ama kabin içersinde motorun sesini duyamıyorsun,yalıtımı çok çok güzel. Kullanacağın yere göre tercih yap.Eğer kalabalık iseniz veya yükün fazla ise tabiki transporter derim. Yok eğer kalabalık değil,yükünde fazla değilse,hem otomobil gibi hemde ticari yükleme aracı olarak kullanmak istiyorsan cady derim. Transporter trafikte biraz uğraştırıyor doğrusu, özellikle büyük şehirlerde.(parketme sorunu ...vs gibi) Seçim sana kalmış,ikiside harika,ikiside çok tutuldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 21 Mart 2005, 10:35:47 >

• transporter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ØZTÙRK

transporter
    Caddy e hiç gerek yok Transporter al
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazySoul

Caddy e hiç gerek yok Transporter al

Alıntıları Göster
    ikisi farklı sınıf yav ama illa birini alcaksan transporter al bi arkadaş da sölemiş ikinci eli daha çok para eder, bide daha kaliteli caddy e göre, ama yük taşımayacaksan caddy de alabilirsin caddy daha ucuz sonuçta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

ikisi farklı sınıf yav ama illa birini alcaksan transporter al bi arkadaş da sölemiş ikinci eli daha çok para eder, bide daha kaliteli caddy e göre, ama yük taşımayacaksan caddy de alabilirsin caddy daha ucuz sonuçta...

Alıntıları Göster
    vallahi dostum ben transporter derim.vallahi izmit yolunda bende opel vectra 1.6 vardı onunla bir kalkış yaptım benim arabada tık yok ama transporter it gibi fırlıyo sonra teknik verilerine baktım 0-100 hızlanması transporter :11sn benim opel ise:12,5sn. Bu değerlere göre transporter güçlü hemde sonuçta bir minibüs.Ben şiddetle transporter derimm

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet34

vallahi dostum ben transporter derim.vallahi izmit yolunda bende opel vectra 1.6 vardı onunla bir kalkış yaptım benim arabada tık yok ama transporter it gibi fırlıyo sonra teknik verilerine baktım 0-100 hızlanması transporter :11sn benim opel ise:12,5sn. Bu değerlere göre transporter güçlü hemde sonuçta bir minibüs.Ben şiddetle transporter derimm

Alıntıları Göster
    Transporter

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.