Şimdi Ara

Transportermi yoksa Caddy mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
8.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transporter'ların iç mekanını da manyak hale getiriyorlar onu da düşün: deri döşeme ahşap kaplama dvd-tv- buzdolabı masa ses sistemi cam tavan.... Jakuzili olanını bile gördüm
  • TRANSPORTER
  • transporter kendini ispatlamış bi araç
    bi arkadaş karlı zeminde mercedes ile çıkamadığı yollara caravellesi ile giderdi
    yol tutşu çok ii idi
    bencede transporter
  • Gerçekten kararsız kaldım. Yorumlara bakınca herikisi de eşit sayıda tavsiye alıyor. Heralde tercihimi transporterden yana kullanacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Transporter'ların iç mekanını da manyak hale getiriyorlar onu da düşün: deri döşeme ahşap kaplama dvd-tv- buzdolabı masa ses sistemi cam tavan.... Jakuzili olanını bile gördüm

eger bu şekillde yaparım diyorsan transporter al derim.ama kedi de yol tutuşu olsun iç dizaynı olsun süper bir araba..
  • yaw 2. elmi kaldıki.transporter ın 2. eli daha iyi diyorsunuz.güdün pazara en az 300 tane transporter vardır.senişn satacağın arabanın avantajı ne olabilirki.ticaret yapmayıp yük taşımayacaksan caddy al derim.ne yapacan koca kamyoneti şehir içinde
  • aracı eger modifiye yapacaksan ikisinede cok guzel oluyor. ama bence transporter bir tutkudur.
  • transporter çok kullanışlı bir araç mat olarak fabrika çıkışı olan ön tamponuda metalik boyatırsan süper olur.
  • anlaşıldı: kararım transporterden yana.
  • tabıkı transporter
  • Transporter Tabiki Ama siyah olsun Van Of the Year odullu işte daha ne istiorsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 24 Nisan 2005, 19:36:19 >
  • Transporter

Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?

• Trsaporter .

Trafikte rahat etme olayı derken o araçta küçük bi araç değil..

Trasporter çok daha iyi bi seçim olacaktır emin ol..
  • Caddy daha güzel tavsye ederim...
  • Caddy yi makyajlıyacaklar seneye onu alıp pisman olma!al bi transporter istersen yuk tası istertsen konforlu bi sekilde yolculuk yap!Hic sarsmıyor mukemmel bir arac transporter!
  • her turlu transporter...
  • transporter olsunda nasıl olursa olsun..
  • Selam

Sansar17 arkadaşıma şiddetle katılıyorum TRANSPORTER bir TUTKUDUR
    Bence de Transporter

• caddy ini yeni kasası çok güzel
    ama transpoder daha agır basıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.