Şimdi Ara

traş makineleri yüzü tahriş ediyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim boynumdaki sakallar çok sıkıntılı. sadece boyun bölgemdeki sakallar 7-8 tane sakal yönü değiştiriyor . bu yüzden berberde filan sakal traşı olamıyorum sakalı tersten alıyor suratım mahvoluyor . evde kendim oluyorum ama o da resmen eziyet oluyor . bi makine alayım diyorum ama o da böyle tahriş eder mi ? tabi 200 liralık makinelerden bahsetmiyorum 100 civarı

• 100 lirayı bilmemde Braun 790cc-4 var hiç tahriş yapmadı bugüne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

100 lirayı bilmemde Braun 790cc-4 var hiç tahriş yapmadı bugüne kadar

kaç kuruş
  • cildin çok hassas değilse tahriş etmez ben oluyorum bazen birşey olmuyor. 120 Tl'ye almıştım
  • bir kaç tane farklı başlık türü var

bu tür benim cildimi mahvediyor mesela

bu türden kullanıyorum, tam sinek kaydı tıraş olamasam da cilt problemi yaşamadım (braun cruzer6 beard & head)

bunu hiç denemedim ama sanırım en hassası bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potansiyelfark -- 21 Şubat 2014; 13:30:13 >

• http://www.arcesdtm.com/Philips-AT75016-AquaTouch-Tiras-Makinasi,PR-4539.html?gclid=CJaa-JmS3bwCFeKWtAodQkYAGg

şu zımbırtıdan var. pedere babalar gününde alınmıştı. çok memnun. ıslak/kuru, tahriş yok, sinekkaydı yapıyor.
  • Yuze gore degisiyor sanirim ben daima 3 bicak jilet kullaniyorum babama makina aldim philipsti sanirim kullanamadi, bende kullanamadim. tahris etti kuzenime hediye ettim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bence ediyor bende 3 bıçaklı kullanıyorum ama yinede sivilce çıkıyor 3 4 güne losyon da fayda etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.nurda.com/market/index.php?route=product/product&product_id=67

hocam 4 yıl önce aldım.. (sakallarım yeni çıkarken) babam daha profesyonel makinelere yönelmişti.. (100-200 liralık) adam ne yapacaksın abi bunları , bu yaştaki çocuk için bunlar ideal değil , kökten aldıkça sakalı daha fazla çıkar , sen bundan al dua edersin dedi :))

4 yıldır kullanıyorum :) gayet güzel , zaten öğrenci olduğum için sinek kaydı traşa gerek duymuyorum :) (yas 19)

sonuç olarak hiç tahriş yaşamadım :) (ama sinek kaydı traş etmez :D)

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

http://www.nurda.com/market/index.php?route=product/product&product_id=67

hocam 4 yıl önce aldım.. (sakallarım yeni çıkarken) babam daha profesyonel makinelere yönelmişti.. (100-200 liralık) adam ne yapacaksın abi bunları , bu yaştaki çocuk için bunlar ideal değil , kökten aldıkça sakalı daha fazla çıkar , sen bundan al dua edersin dedi :))

4 yıldır kullanıyorum :) gayet güzel , zaten öğrenci olduğum için sinek kaydı traşa gerek duymuyorum :) (yas 19)

sonuç olarak hiç tahriş yaşamadım :) (ama sinek kaydı traş etmez :D)

Bunun benzeri var bana sinek kaydi yaoacak makinelazim

• zamanında 25 TL ye sinbo almıştım 3 başlıklı olandan kuru traş için. jiletten 10 daha iyidir. 1 haftalık sakalı bile rahat alıyor tahriş yok kaşıntı kızarma yok.
    Ayrıca tahminim şu yönde sende erken yaşta traş olmaya başlamışsın
    Aynı problem bendede var.

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

http://www.youtube.com/watch?v=fxWJD4NUSIw

Suan zaten yaprak jilet kullaniyorum

• 8. Sinifta biyiklarimu lise 2 ise komple tras olmaya basladim suan 27 yasindayim . yalniz bama sinek kaydi tras yapacak makine lazim

• günlük yada iki günde bir olursan başta tahriş eder ama sonra cilt alışır mümkünse 150-200 arası birşey al ıslak traş etme özelliği de olsun ben panasonic es_sl41 kullanıyorum bir hafta sonra bıraktı tahriş etmeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

8. Sinifta biyiklarimu lise 2 ise komple tras olmaya basladim suan 27 yasindayim . yalniz bama sinek kaydi tras yapacak makine lazim

Orta 1 giderken traş oluyordum.
    Yaş 34.
    Sinbo yu tavsiye ederim.
    Hem ucuz hemde kaliteli.
    Ben Carrefour dan almıştım.
    Yaklaşık 3 sene oldu yada geçti.
    Şarj süreside makul.
    Sadece kuru traş için.
    Hem ıslak hem kuru traş için birşeyler bakıyorsan onu bilemem.

• ulan ben lise 3 sınıfta ki tek babyface benim jilet vurmadım da vurursam babamlar anlar utanırım bide jilet vurma demişti babam daha napıyım beyler siz anılarınızı anklatırmısınız ana pmden yada buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

ulan ben lise 3 sınıfta ki tek babyface benim jilet vurmadım da vurursam babamlar anlar utanırım bide jilet vurma demişti babam daha napıyım beyler siz anılarınızı anklatırmısınız ana pmden yada buradan

Milletin ne düşündüğü değil senin ne hissettiğin önemli kimseyi kafana takma.
    Bir avuç kıl hiçbirşeyin ispatı değil gereğide yok.
    6. sınıfa giderken 1 ay sakalımı kesmedim resmen orman gibiydi Dini bir okul olduğu için fazla karışmadılar. En son müdür yardımcısı gördü oğlum bu ne hal dedi.
    Ben de kesmeyi unutmuşum dedim
    Hoca sen aynaya hiç bakmıyormusun dedi.
    Hiç sesimi çıkaramadım.
    Yarın traş ol da gel dedi.
    İnanir misin sakal o kadar gerekli değil.
    Bir heves jiletle kestim.
    Genetik yapımdan dolayı erken yaşta traş olmak zorunda kaldım.
    Hiç tavsiye etmem nede olsa bir gün çıkar.
    Şimdi boynumun altındaki deri tahriş oluyor jilet ve erken traş yüzünden.
    Tavsiyem mümkünse traş olma.
    Kıl da mucize olsa herhalde back ground ta çıkmazdı.

• Babam evlenirken rahmetli dedemin hediye ettiği traş makinası duruyor philips marka. Yaklaşık 22 senelik filan. Harika traş ediyor, modelini bilmiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

benim boynumdaki sakallar çok sıkıntılı. sadece boyun bölgemdeki sakallar 7-8 tane sakal yönü değiştiriyor . bu yüzden berberde filan sakal traşı olamıyorum sakalı tersten alıyor suratım mahvoluyor . evde kendim oluyorum ama o da resmen eziyet oluyor . bi makine alayım diyorum ama o da böyle tahriş eder mi ? tabi 200 liralık makinelerden bahsetmiyorum 100 civarı

banada hem saç hem sakal ıçın alet lazım 60 tlyı geçmeyecek saçı dırek 3e vuracam zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.