Şimdi Ara

Trasferden önce ve sonra Telemachus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Transferden önce Asmodianlar gerçek anlamda eziliyordu şu anda eşitlik var gibi hatta asmolar daha üstün olmaya başladı.açık bir şekilde görünüyor ki transfer telemachus' a yaradı iki taraftanda pvp yapanlar gerçekten zevk alıyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ausben -- 14 Mayıs 2011; 0:47:12 >

• La yürü upperda kale kalmadı ne pvpde zevki alışkın değilim arkadaş ben böyle işlere
    coreyide kaybetmişiz
  • görünüşe göre durum tersine döndü :) ben başlığı açtığımda kalelerin hepsi bizde değildi :)
  • Perento hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Nick ne senin?
  • Syrinks :)
  • Oyuncular belli bir süreden sonra fortress instanceleri yapmaktan sıkılıyor,hayli ile siege savaşıda sıkıyor ve olay karşı taraf için avantajlı duruma geçiyor.Şahsen ben son 6-7 aydır belki daha uzun süredir fortress instance yapmıyorum,kısa sürse bile çok sıkıcı...

NCsoft bir an önce siege sistemini değiştirmeli,ben bu kadar aptal savaş şekli görmedim.300-400 kişi küçücük bir kale içerisine giriyor,oyuncu görülmüyor sadece yazılar var ve bu 300-400 kişi bir tane npc öldürüp kalenin sahibi oluyor.Savaş çok daha büyük bir kalede ve alanda geçse hem zevk alırız hemde oyun kale savaşları bakımından mükemmel bir seviyeye gelir,aklımda bu kale savaşı sistemi ile ilgili mükemmel bir proje var ama yapacak kim...

Oyun pvp açısından her ne kadar o zaman kötülesekte Aion 1.5'de çok daha iyi idi,o zaman sadece şehir kapıları önünde Zerg VS Zerg olurdu ama şimdi zerg her yerde tek başına PvP yapmak istesen karşına 10 taneden fazla düşman aynı anda geliyortek yapabileceğin topuklamak.

Bize Tele serverinden Asmo gelmişti baya 200'den fazla ücretsiz server transferi olduğu zaman (Spatalos serverine) ama geldikten kısa bir süre sonra yarısı oyunu bıraktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.