Bildirim
Travian s9 serveri bugun saat 7 itibariyle acılmıstır
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kayıdımı şimdi yaptım süper olacak bu server!
üye olan burdan olursa çok sevinirim
http://www.travian.com.tr/?uc=tr9_3658
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 18 Temmuz 2008; 8:51:20 > -
onceden kayıt olmustum ama aktıf edıl dıyo aktıflestırme kodunuda yapmıstım
edit: actıvate kodunu tekrar yaptım duzeldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laxori -- 18 Temmuz 2008; 9:21:30 > -
herkeze şimdiden başarılar dilerim kayıt olacak arkadaşlar bu linkten kayıt olurlarsa cok teşekkür ederim
Kayıt Ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağlarTAŞDELEN -- 18 Temmuz 2008; 10:58:51 > -
bu linkten kayıt olacak üstüne bir de 75 puan alacak sonra altın kazanacaksın ha gerek yok böyle şeylere gereksiz gereksiz yazmayın yaw -
ya arkadaşım duyuru yapıyoruz bu bir
2.si bu linkten kayıt olunca senin zararın mı oluyor oyle 1 şey yazmışın ki sanki adamın ciğerini alıyoz :P hem isteyen kayıt olur
not: 3 adet ref im war
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağlarTAŞDELEN -- 18 Temmuz 2008; 20:18:17 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ÇağlarTAŞDELEN
ya arkadaşım duyuru yapıyoruz bu bir
2.si bu linkten kayıt olunca senin zararın mı oluyor oyle 1 şey yazmışın ki sanki adamın ciğerini alıyoz :P hem isteyen kayıt olur
not: 3 adet ref im war
her ne kadar ciğerini almıyorsanda linkin sonuçları hakkında bilgi vermen gerekmiyor mu? -
bilgi vermem gerekmiyordu ama içimden geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X