Şimdi Ara

Travianda İyi Köy Yapma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
23.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce oynadım ama çözemedim Tekrar başlıcam neler yapmalıyız oyuna başlıyınca hangi Halkla Başlamalıyım.

• Cevap Vericek Yokmu
  • cermenlerle başlamanı tavsiye ederim
  • Her halkın ayrı bi özelligi var ama cermenler gerçekten iyidirAskerleri ucuz ve çabuk yapılır
  • Romalılarla BAşladım Şimdi Ödevleri yapıyorum...
  • oyun başı için alınacak en kötü ırkı almışsın direk hedef halindedir romalı :)
  • Hedef Oldum Sürekli Saldırıolar Bende Fazla Gelişmeden Cermen Açtım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende galyalı oldum bence en sağlam halk (cermenlerin askerlerinin ucuz olması bence iyi ama sonuçta başta gelişmek önemli )
  • quote:

Orjinalden alıntı: berqo

bende galyalı oldum bence en sağlam halk (cermenlerin askerlerinin ucuz olması bence iyi ama sonuçta başta gelişmek önemli )

gelişmek tabiki önemli ama phalanex in madde taşıma kapasitesi 20 tokmağın 60 bu çok farkeder
  • Arkadaşlar Asker Basamıyorum Yağma Yapıolar Nasıl asker biriktire bilirim.
    Sığınakla Kağnak Yağmasını Engeleldim Sadece Askerim yok
  • Yağma olmadan yağmalıcaktın
  • quote:

bende galyalı oldum bence en sağlam halk (cermenlerin askerlerinin ucuz olması bence iyi ama sonuçta başta gelişmek önemli )

Cümlen biraz düşük olmuş sanırım...Oyunun başında en iyi gelişebilen ırk zaten Cermen.
  • Ben bu oyunu kuzenimle birlikte uzun süre oynadım. Bir köyle uzun süre oynamadım o ayrı mesele. Ama tek oynadığım ırk Galyalılar. Niye;
    Bence en iyi yağma yapan ırk. 25x25 teki bütün zirveye oynayan Cermenlerin de köylerini kapattırdım ve sıralamada 4. lüğe kadar çıktım 5 köyle. 5 köyü geçince kontrol zor oluyor diye hep hesabımı sattım, neyse. Birlik başkalığı bile yaptım S15te. (İlk S15te) 3. sıradaydık. Kuzenim de Romalıydı ve 3. sıradaydı genelde ama 1.liğe de çıktığı oldu.

Bütün bunları niye anlattım. Oyun hakkında savaş tecrübem çok fazla var. WoW haricinde.

Niye Galyalı oynadım?
    - En iyi yağmayı yapan ırk. Doğru oynarsan 3. köyü kurmaya başladıklarında ilk 10a girersin. Savunmayı da çok ucuza kurarsın. Şunu da itiraf edeyim. O kadar Galyalı ile oynadım daha hiçbir köyüme 1 tuzakçı yapmadım. Saldırırlardı arada, biraz hammadde götürürlerdi, ben istediğim seviyeye ulaştığım zaman onu saldırdığına pişman ederdim. 40 tane Toytatın Şimşeği ile 200+ tokmak sallayanı fazla zayihat vermeden öldürebilirsin.
    Millet tuzakta askerim kalıcak diye korkup saldıramaz. O yüzden savunma puanım hiç doğru düzgün yükselmedi ama saldırı puanında ilk 50 deydim.
    Niye Romalı seçilmeli?
    -En güçlü askerler onda. İleri seviyede hammaddelerin hiçbir değeri kalmayınca Roma aranan ırk oluyor.
    Cermen niye seçilmemeli?
    -Çünkü herkes cermen seçiyor ve cermenlerin ilk saldıracakları yine cermendir. Ayrıca Cermen seçme ki üst sıralarda oynayanlardan bir farkın olsun.

Galya ile ilgili bir sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Yüklediğim resim de S15ten bir hatıra. Suyheuti benim (Galya). Tonyukuk kuzenim (ROMA). Lodosun başkanı da bendim. İlk 20 deki diğer galyalı da 18. sıradaki adamdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suyheuti -- 3 Haziran 2009; 11:31:07 >

• cermenle başla hemen 10tane tokmak yap ve 10 tokmakla etrafınadki ufak köyleri sömür diyelim o ufak köyler sığnak kurdu sen gene madde alıyosun sığnaktaki maddenin 3de1ini yağmalıya biliyor cermen askeri

ama bu oyun çok zaman alan bir oyun gece gündüztetikte olman gerekiyor
  • Hala s17 de oynamaktayım Pascha olarak yaklaşık 5 yıldır birçok serverda oynadım...

Eğer Oynayacak iseniz mutlaka belli birzaman ayırmalısınız bu oyuna eğer başa oynayacağım derseniz zaman ilebirlikte para da ayırabilmelisiniz....

Oyundakien önemli strateji oyunun başında yağma yapmaktır bunun için de en önemli ırk Cermenlerdir...
    Ve sonrasında 15 tarlalı köyünüze Çok fazla önem vermeli tahıl üretimini max seviyeye çıkarmalısınız Eğer 15 tarlalı köyünüzdekitarla seviyeleri en yüksek sizdeyse sizen iyi oyuncusunuz kıstas o dur...
  • Kafana Göre Takıl Bence Ben Savunma Yapıp Ağırdan Olsada Büyümek istiyorum Dersen Galyalı Seç,Yok Direk Saldırayım dersen cermeni tavsiye ederim...
  • Roma bence daha avantajlı ama yağmacı olacaksan cermen ol
  • Kardeşim bak saldırıda cermenler cok iyi ama savunma yapcam diyorsan galyalılar romalılar sadece ben ateşli mancınık için düşünüyorum . Eyer iyi koy yapmak istiyorsan başta ki ödevleri aksatmayacaksın traviana her gün gireceksin birlik bulacaksın ve bir şey geliştirirken hep tahılda basacaksın (( Birlik istiyorsan asker şart)) ;) Gerisi zaten sana ayit
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

quote:

gelişmek tabiki önemli ama phalanex in madde taşıma kapasitesi 20 tokmağın 60 bu çok farkeder

aynen ..

• Cermen ol derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.