Şimdi Ara

Travianda İyi Köy Yapma.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
23.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence romalı ol derim. Eğer oyunun ilk aşamalarında fazla online olabileceksen ve altın ile oynuyorsan sürekli olarak ilk tavsiyem romalı olur. Eğer ilk aşamaları hızlı atlatıp gelişmeye bir başlarsa ne cermen ne de galyalı yetişebiliyor bir daha romalıya. Oyunun başında cermen ortalarına dogru galya konuşur ama oyunu her zaman romalı bitirir.
  • Ben çok serverda oynadım ve hala oynuyorum. serverı domine eden birliklerin başında oldum hep. Eğer soru sormak öneri almak isteyen olursa pm atabilir elimden geldiğince yardımcı olurum. Şu an s14 de s3 de oynuyorum ve s14 de natarlardan sonra savunmada en iyiyim ve cermenim :) İşin sırrı burada :D
  • Oyun için en iyisi ilk başta plan yapmak. Saldırı koyünü belirlemek savunma koylerini belirlemek olur.

Saldırı Köyü: 15 li olmasını öneririm. Ahır Kışla ve tamirhaner burada basılmalıdır. Silah dokümhanesi burada basılmalı ve iç dış 20. seviyeye getirilmelidir(Saldırı askerlerinin silahlarını). Tahıl anbarı geniş tutulmalıdır(Saldırı esnasında destek için).

Savunma Köyü: Ahır ve kışla basılmalıdır. Zırh dokümhanerleri burada basılmalıdır ve savunma askerlerinin zırhı 20 yapılmalıdır. ve savunma askerleri buradan basılmalıdır.

Savunma köyünü 1 tane değil 1 den cok tutmanızı öneririm. örnek olarak 1 tanesi yaya savunma diğer atlı savunma basacağınız koy olsun. Birisinde yaya savunmasının zırhını 20 diğerinde atlı savunmanın zırhını 20 yapın. Ayrıca atlı savunmalar daha cok tahıl yedikleri için 9 tarlalı ya da tahıl vahası gören koylerin seçilmesi daha iyi olacaktır. Tabiki köylerin üretimleri iyi olacaktır bunu soylemeye gerek yok :)

İlk başlangıç için yeterli galiba Daha fazla ve özel bilgiler için PM atınız arkadaşlar.

• Sen oyuna yeni başlamışsın galiba bence sen en iyi galyayla oynarsın çünkü acemiler genelde galyada iyi gelişir cermen olcaksan çok online olman bi kere şart ordunu hemen yıkarlar sap gibi kalırsın romada gene aynı online olman lazım ordunu yıktılarmı bir daha artık ne zaman toparlanırsın bilemem..Ama galyada herkes sana en son saldırmak ister sığınağın kapasitesi 2 kat fazla savunmada süperler vede askerleri roma kadar pahalı değil artı birde tuzakçısı var sen galyayla başla alış oyuna sonra cermenle döktürürsün zaten...
  • Ya aslında oyuna yeni başlıcak kişiler hangi ırkla başlıcam diye düşünmesinler zaten kayt olurken hangi ırkın nasıl özelligi var yaıyor yada kayıt olmadan önce bi araştırsınlar kısaca hangisi kafanıza yatıyorsa onla başlayın olmadı başkasıı deneyin inanın umdugunuz kadar korkutucu deil sadece emek ve zman işi vakit ve zman olcak boş olcaksınız oynıcaksınız evli,ögrenci,ve sıkı çalışma grektiren b iş ile ugraşan kimselere tavsiye etmiyorum oynıcak kişiler masa başı işi veya kendi işi olması :))
    kısaca ırkların bazı özellikleri..

ROMA
    1-TRAVİAN IRKLARININ İÇİNDE EN PAHALI ORDULARA SAHİPLERDİR
    2-ASKERİ PAHALI OLMASININ YANINDA EN SAGLAM SAVUNMA VE SALDRIYA DA SAHİP DİYEBİLİRİZ
    3-YAGMA ÖZELLİGİ OLMADIGINDAN DAHA ÇOK EMEK GEREKTİRMEKTEDİR VE OYUNUN BAŞINDA GELİŞMESİ ZOR OLMAKTADIR
    3-DİGER IRKLARA GÖRE EN GÜZEL BELİRGİN 2 İNŞAAT GÖREVİ ÜSTLENEBİLMESİDİR VE PLUSLA BUNU 3 E KADAR ÇIKATABİLİYORUZ
    CERMEN
    1-TRAVİAN HALKLARININ İÇİNDE EN UCUZ VE UCUZLUGUYLA DOGRU ORATIDA HIZLI VE SAGLAM ORDUYA SAHİPTİR
    2-EN BELRGİN ÖZELLİGİ YAGMALAMA ÖZELLİGİDİR VE TRAVİAN OYUNUNDA EN FAZLA ORDU VE YIKIM IRKI OLARAK BİLİNİRLER
    3-YAGMALAMA ÖZELLİGİNDEN DOLAYI OYUNUN BAŞLARINDA EN İYİ MADD ELE GEÇİREN VE HIZLI GELİŞİP ÇABIK BÜYÜYEBİLEN BİR IRKTIR VE OYUN İLERLEDİKÇE HESAP SAHİBİ KİŞİYE DAHA DA OYUNDAN ZEK ALDIACAK BİR IRKTIR.
    GALYALILAR
    1-TRAVİAN IRKLARI İÇİNDE NE CERMEN NEDE ROMAYA BENZER BİR ORDUYA SAHİP DEİLDİRLER
    2-SAVUNMA VE SALDIRDA EN AZ ROMA KADAR SAGLAM BİR IRKTIR
    3-CERMENDE YAGMALAMA ÖZELLİGİ OLDUGU İÇİN BU İŞTEN EN KARLI GALYA IRKI ÇIKAR VE OYUNUN BAŞLARINDA CERMENLER U IRKLARA BULAŞMAYI SEVMEZLER:) SEBEB TUZAKÇILARI VE SIGINAK KAPASİTESİNDEN KAYNAKLANMAKTADIR
    4-EN BELİRGİN ÖZELLİKLERİ DİER IRKILARDAN FARKLARI TUZAKÇILARI VE SIGINAK KAPASİTELERİDİR

Arkadaşlar umarım az da osla yardımcı olabilmişmdir hepinize iyi ve seviyeli oyunla dilerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caos85 -- 18 Ağustos 2009; 15:33:49 >

• ilk cermen ol ki zevk alasın..
  • oyunda ilk başlayanlar için romalılar uygundur dior ama boş muhabbet yapıyor.. çermeni tek geçerim
  • en kral halk cermen bence cermen ol oyundan zevk al.
  • Oyuna yeni başlıyorsan roma dene bi derim.
  • Cermen diyenler ne kadar acemi olduklarını gösteriyorlar, bu oyunu en hızlı cermen başlar ama romalı bitirir.

İlk defa oynayacaklar için; 3 farklı serverden hesab alın. Her biri farklı ırktan olsun. Belli bir zaman sonra hangisi hoşunuza giderse onunla devam edin.

Benim tercihim ROMALI
  • Ek olarak iyi bir köy yapmak için merkez 15 tarlalı olmalı ve etrafı yan köylerle çevrilmeli.
  • Cermen aç saldırıya uğruyorsan kapattır yeni cermen aç saldırı almayana kadar aç herşeyi 2 yap gorevine kadar gorevleri yap sonra herşeyi 2 yapmadan once 10-15 asker çıkar.Benim su an nüfus 70 30 asker vaR :D
    fakat cermenlerde plus yokken hem dorf1den hemde dorf2den yapamıyor romalılar yapıyor bu cermenlerin kötü bir özelliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 13 Ekim 2009; 7:00:27 >
  • her halkın kendıne gore ozellıgı var oynuyana gore deısır cermen askerı ucuz guc bakımında romalı daha ıyı
  • Romalı aldım millet folloş etti , şimdi Galya ile deniyorum.
  • anlamıyorum ne var bu cermenlerde oyunun başında gelişiyorsun oda saldırarak tokmak sallyanla aynı anda sadece 1 inşaat yapıyorsun hemde askerler zayıf onun yerine emek ver romalı ol bas emperyanı tamam saldırı gücü 210 tokmaklının gücü 35 yani emperyan onun 7 katı (bir tane emperyanın gücüne gelmek için 7 tokmaklı basmak zorundasın o da saatte -7 tahıl demek bunu 1000 lere çıkarınca ne yapcan)
  • qry dostum sen harikasın ! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: runaway7

qry dostum sen harikasın ! :D

aynen aynen
  • Cermen ol şu taktiği uygula.Görevleri iptal et sana speed server olarak söylüyorum.3 saatte bir hammaddeler gelicek.
    Odun seviye 1
    Odun seviye 1
    Odun seviye 1
    Odun seviye 1
    Odun seviye 2
    Tuğla seviye 1
    Tuğla seviye 1
    Tuğla seviye 1
    Merkez binası seviye 2
    Merkez binası seviye 3
    Askeri üs seviye 1
    Kışla seviye 1
    Sonra durmadan tokmak sallayan bas.1 günde 20'yi geçik tokmak sallayan çıkarırsın.Ama online olmak çok önemli.Askerlerin sürekli yağmada olucak.Etrafını resmen sömürge haline getirmen lazım.Arada bir tahıl basmayıda unutma.Sonra - ye düşer.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.