Bildirim
Tree of Life
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunu aldım ama tek başına pek bir şey yapılamadığı için bıraktım . Birde dupe olayları filan oldu.
En sıkıcı taraf ise ne yaparsan yap 2 günde 50 seviye lockpick kasılıyor adamın biri geliyor 2 günlük karakter ile bütün bir kaleyi soyup gidiyor tüm topladıkların craft malzemelerin vs herşey gidiyor.
O sebepten ben bıraktım oyunu.
Ark aldım 40 TL ye inmişti dün onu oynamayı düşünüyorum yalnız kalmamak için Türk topluluklarını araştırıyorum. -
benim bilgisayar ARK ' ı kaldırmıyor malesef kaldırsa bende oynayabilirdim senle :) -
quote:
Orijinalden alıntı: gsburak5b
benim bilgisayar ARK ' ı kaldırmıyor malesef kaldırsa bende oynayabilirdim senle :)
benim masa üstü epic modda sorunsuz calısıyor. Fakat bıraz sonra dız ustu makıneyı deneyecegım bakalım nasıl olacak. Pek calısıcagından emın degılım ama bır deneyeyım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X