Şimdi Ara

trekkinn.com TNF ürünlerini göndermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
2.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trekkinn.com yurtdışı internet sitesini duydudunuz mu swimminn, goalinn vb. 13-14 tane spor dalında ürün satangayet başarılı bir site PTT ile anlaşmaları var bu yüzden keyifli rahat güvenli tabii bu kadar rahatlık birilerini rahatsız etmiş gözüküyor The North Face Türkiyenin başvurusu ile The North Face ürünlerini Türkiyeye göndermem kararı almış site. Ben kendilerine contact us dan kısa ingilizce basit bir email gönderdim verdikleri kararın yanlış saçma olduğunu öyle olsa dünyadaki hiçbir alışveriş sitesinin başta amazon ebay alibaba rakuten vb. sitelerin TNF ürünlerini yada başka marka ürünlerini göndermemeleri gerektiğini ama böyle olmadığını yazdım tabi beni dinleyeceklerini sanmam en azından birileri buradan farklı isimle konuyu tekrar düşünmeleri için email gönderebilirsiniz

gelelim Türkiye TNF sine ! krdeşim döviz bu kadar yüksekken üstüne ilave 40-50 lira kargo parası ekleyerek insanlar TNF ürünlerini sipariş veriyorsa o siteden neyinden rahatsız oldunuz ? ben vereyim cevabını hala verdikleri sipariş tutarı sizlerin türkiyede aynı ürünün satış fiyatından ucuza geliyorda ondan madem insanların yurtdışından TNF ürünleri almasını getirmesini istemiyorsanız bunun çözümü yasakla engellemekle değil rekabetçi uygun fiyat müşteri memnuniyetiyle olur saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnditex, Zara, Bershka vs Hediye Kartı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.