Şimdi Ara

trekstor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nt de trekstor marka mp3 calar var,iyi biseye benziyor,yanında Sennheiser kulaklikda veriyor.ben inceleyemedim cunku sivasa daha gelmemis,sizce alınırmı yoksa ipod un kampanyası bitmeden(eskisini getirene 80ytl indirim kampanyası) shuffle mi alsam

adres:http://www.nt.com.tr/urun.php?uid=8925
    [simage][/simage]

trekstor

• ikisinide alma bence iriver t10 al
  • @cuguruk
    Konser salonu kurmak daha mantıklı olurUtanmadan bir de buy now seçeneği koymuşlar
  • oyle demeyin abi,trekstorda kotu bi marka degilki.bu arada iriver t10 nerde bulabilirim????? yada bana 20.000 euro borc verebilecek birini nerde bulabilirim
  • Kötü marka demiyoruz zaten, ama 20bin euro'ya araba falan daha iyi gider benceTrekstor'a mail atıp bu aletin ne kadar sattığını öğrenmek istiyorum
  • @adikursat
    t10 u Türkiye'de asan88 satıyor (biraz abarttım mı???)
    t20 bulabilirsin onun haricinde...

@be creative
    Ben de acaba bu ürünü mü alsam yoksa konser salonu mu alsam diye düşünüyorum henüz karar veremedim fiyat performası o kadar iyi midir acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuguruk

@adikursat
    t10 u Türkiye'de asan88 satıyor (biraz abarttım mı???)

ehehhehehehehe valla saol arkadasım ewt t10u benden bulabilirsin bircok iriver modeli gibi imzama bak istersen. onun dısında bu trekstor hakkında pek bir bilgim yok ama dedigim gibi iyi bir alete benziyor yinede denemeden alma paran bosa gidebilir.

edit: applein kampanyasına shuffle dahil degil. aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan88 -- 21 Eylül 2006; 18:38:23 >
  • Şaka bir yana biraz baktım özellikleri çok boş bir cihaz değil alınabilir sanki ama Türkiye'de tutunabilmesi biraz zor görünüyor. En azından I-river ın efsanesi ni yıkabilir mi bilmiyorum. Alman olmasından kaynaklı sennheiser kulaklıklar la geliyor bu da bir avantaj isim duyurma yönünden
  • basta kıytırık bisey alıyım dedim,abi kurcaladıkca neler cıktı neler.bence mp3player almak isteyen hic ugrasmasın gitsin basta ne dusunduyse alsın,yarın nt ye geliyor trekstor ben bi inceler size yazarım,bunu alırsam kulaklıktan da yırtarım cunku
  • haaa bide shuffle kampanya dahilinde.teknosaya ve keysmarta sordum.5 milyonluk uyduruk walkman bile getirsen 80 ytl sayarız dediler,aklınızda bulunsun,shuffle 90 milyona geliyo yani
  • o zzmn shuffle al ne duruyosun
  • sivasta oda yok kardes ne varsa onu alıyım en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.