1 GB | 2 GB | 4 GB Teslimat kapsamı: i.Beat sonix Yazılım /Sürücü CD'si USB 2.0 kablosu (Mini-USB (male) / USB-A (male)) Sennheiser kulaklık Askı bandı Kullanım kılavuzu
Genel Özellikler :
Çalma işlevleri Yürütülebilir dosya formatları: MP3, WMA, WAV, OGG, AVI İnternetten satın alınan ve kiralanan müzik için: WMA-DRM10 uyumlu (Janus) AVI formatında videoların oynatılması için film oynatıcısı Entegre stereo FM radyo Klasörde gezinme Müzik kitaplığı (müzik otomatik olarak sanatçı, albüm, parça adı, sınıflandırma vs. göre düzenlenmektedir) Donanım Net 2.4" TFT ekran, 262 000 renkli Maks. 4 GB - Yakl. 80 albümlük yer sensör tuşları üzerinden konforlu kullanım Güçlü li-polimer batarya (USB üzerinden şarj) Yakl. 12 saatlik azami çalışma süresi Notları aktarmak için entegre diktafon Kayıt Radyodan doğrudan kayıt ( WAV olarak) Entegre diktafondan ses kaydı ( WAV olarak) Kullanıcı arabirimi ID3-Tag göstergesi Dosya adı göstergesi Kullanıcı menüsünün dili seçilebilir Ek işlevler 6 Ekolayzır ayarları ve 4 Repeat işlevleri 30 Radyo istasyonu hafıza yeri otomatik istasyon aramalı JPEG formatında, BMP formatında fotoğrafların görüntülenmesi için resim görüntüleyici Slayt gösterisi işlevi İstenilen ses için kullanıcı tanımlı ekolayzır Karışık sıra işlevi Dosyalar doğrudan çaların üzerinde silinebilir Metin dosyalarının görüntülenmesi için metin görüntüleyici (TXT formatı) Alarm işlevi Takvim Uyku zamanlayıcı işlevi sayesinde otomatik kapatma mümkün Bağlantılar Kulaklık bağlantısı Yüksek hızlı USB 2.0 bağlantı (aşağı doğru USB 1.1 ile uyumlu) Bilgisayarla iletişim Windows® 2000, XP, Vista, Mac® OS X, Linux® (Kernel 2.6.x'ten itibaren) için uygun Mobil veri deposu ("USB çubuğu işlevi") Ürün yazılımı güncellemesi mümkün Yazılım MAGIX MP3 Maker SE (müzik yönetimi yazılımı, Podcast'lar, Web radyosu ve daha fazlası) Farklı video formatları için AVI dönüştürücü
2 GB | 4 GB Teslimat kapsamı: i.Beat cody Yazılım /Sürücü CD'si USB 2.0 kablosu (Mini-USB (male) / USB-A (male)) 2 Sennheiser kulaklık Magix MP3 Maker SE Taşıma kılıfı Kullanım kılavuzu
Genel Özellikler :
Çalma işlevleri Yürütülebilir dosya formatları: MP3, WMA, WAV, AVI İnternetten satın alınan müzik için: WMA-DRM9 uyumlu AVI formatında videoların oynatılması için film oynatıcısı Entegre stereo FM radyo Klasörde gezinme Donanım Net 3.5" TFT ekran, 262 000 renkli SD/MMC hafıza kartları ile genişletilebilir Entegre hoparlör Entegre, güçlü li-iyon batarya (USB üzerinden şarj) Yakl. 8 saatlik azami çalışma süresi Notları aktarmak için entegre diktafon Kayıt Radyodan doğrudan kayıt ( WAV olarak) Entegre diktafondan ses kaydı ( WAV olarak) Kullanıcı arabirimi ID3-Tag göstergesi Dosya adı göstergesi Kullanıcı menüsünün dili seçilebilir Ek işlevler 8 Ekolayzır ayarları ve 7 Repeat işlevleri 20 Radyo istasyonu hafıza yeri otomatik istasyon aramalı JPEG formatında, BMP formatında fotoğrafların görüntülenmesi için resim görüntüleyici Slayt gösterisi işlevi İstenilen ses için kullanıcı tanımlı ekolayzır Karışık sıra işlevi Dosyalar doğrudan çaların üzerinde silinebilir Metin dosyalarının görüntülenmesi için metin görüntüleyici (TXT formatı) Uyku zamanlayıcı işlevi sayesinde otomatik kapatma mümkün Bağlantılar 2 Kulaklık bağlantıları Yüksek hızlı USB 2.0 bağlantı (aşağı doğru USB 1.1 ile uyumlu) Bilgisayarla iletişim Hızlı veri transferi Windows® 2000, XP, Vista, Mac® OS X, Linux® (Kernel 2.4.x'ten itibaren), Linux® (Kernel 2.6.x'ten itibaren) için uygun Mobil veri deposu ("USB çubuğu işlevi") Ürün yazılımı güncellemesi mümkün Yazılım MAGIX MP3 Maker SE (müzik yönetimi yazılımı, Podcast'lar, Web radyosu ve daha fazlası) Farklı video formatları için AVI dönüştürücü
Arkadaşlar yukarıdaki bu iki MP3 çalar dan birini almayı düşünüyorum. Bu konuda sizden yardım istiyorum. Her iki MP3 çaların fiyatını bilmiyorum sizden bunu öğrenmek ve önerilerinizi almak istiyorum.
Trekstor i.Beat cody modeli çok güzelmiş..3.5'' TFT ekranı olması çok iyi.. Artı fm radyosu da varmış.. Herhalde Türkiye de satışa sunulmadı.. ya da belki media markt'lara gelmiş te olabilir.. fiyatları ne civarlar da?
şuan için bende bilmiyorum fiyatlarını öğrensek çok güzel olucak ama bilemiyoruz bizde :(
sizce cowon d2 ile karşılaştırılabilirmi bunlar
trekstor un mp3 playerını kullanıyorum oldukça memnunum gerçi bi samsung yupp kadar iyi değil ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme