Şimdi Ara

Trekstor Organix - Creative Zen V - Trekstor iBeat PINK... Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bu mp3 çalarlardan birini almayı düşünüyorum, benim için en önemli şey ses çıkış gücü ve kalitesi, daha sonra diğer özellikleridir.
    acaba bunlardan hangisi diğerlerinden daha iyi ses kalitesine sahip?
    bu arada, şu anda trekstor ibeat cebrax kullanıyorum, bunlardan herhangi biri cebrax'tan daha iyi ses kalitesine sahiptir diye düşündüm, bilmiyorum doğru mu? değilse değiştirmeyi düşünmem.
    dinlediğim müzik türü heavy, thrash metal.. kulaklık olarak da griffin earthumps kullanıcam..

fiyatlar birbirine çok yakın, bu durumda karar vermemde en etkili şey bu cihazları kullanan ya da denemiş olan arkadaşların yorumları..
    yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse -- 8 Temmuz 2007; 2:02:50 >

• Zen v'yi tamamen aklından çıkar.Beş para etmez bir alet ama nasıl oluyorsa forumda hala popüler.Ne sesi ne kullanımı ne pili doğrudürüst.Alıp 1 günde geri vermiştim.Kesinlikle yanına yaklaşılacak ürün değil.Ses olaak organix çok çok daha başarılı ve daha sağlam yapılı.
  • teşekkürler..
    galiba görüntüye aldanmamak gerekiyor, creative'i eledik o zaman, aslında trekstor pink görüntüsüyle çok cezbediyor.. sanırım kendimle çelişiyorum
    acaba çok fark var mıdır ses kalitesi bakımından organix ile pink arasında? herşeyden önemlisi bunların cebrax'a oranla ses kaliteleri nasıldır?
    trekstorun kendi sitesinden baktım, organix'in ses çıkışı 20mW kanal başı, pink'in ise 10mW kanal başı, her ikisi de 32ohm ve 90dB... bu benim için ne ifade eder?
    benim kullandığım cebrax'da ise 5mW'mış ses çıkış gücü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse -- 8 Temmuz 2007; 14:01:51 >
  • Organix'in sesi cebrax tançok çok daha iyi hatta piyasada kendi sınıfındak en iyi cihazlardan biri organix.
  • ewt arkadaşım dying arkadaşım doğru sölüyo bende yeni aldım gayet memnunum hatta yakınlarda bi nt warsa git dene bence şahane ses çıkışı tertemiz ses hiç dip ses filan yok.bence bu üçünden en ii alınabilecek ürün ha bide srs wow var tadından yenmiyo hade görüşmek üzre
  • henüz karar veremedim, zaten acelesi de yok..
    şu sıra zaten bir mp3 çalarım olduğundan bununla idare edebiliyorum.
    açıkçası pink modeli cezbediyor, resim vs. göstermesi açısından daha becerikli gibi ama asıl önemli olay ses olduğundan organix'i de düşünmüyor değilim..
    sanırım pink kullanan vs. yok hakkında hiç yorum alamadık?!..
  • Trekstor organix tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.