Şimdi Ara

TREKSTOR ORGANİX 'inde menü sorunu yaşayan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün donanım haberde bir arkadaştan D2 yi sattığım için idareten ( müzüksüzlükten :D) sıfır organix satın aldım.. Cihazı ilk gün sorunsuz kullandım içine mp3 falan attım şarja koydum... Bu gün ayarlarını kurcalarken ses efeklerı bolumunde srs wow ayarlarını yaparken cıhazın menusu bırden gıttı ... Yani ses var görüntü yok !!! Sonra yazılım yüklemeye karar verdim sitesindeki gibi adım adım takip edip yazılımını sorunsuz yükledim menüsü geldi.... Şarj a bıraktım sonra... 2 saat sonra dinlemek için aldığımda yine gitmişti menüsü...Hatta ilk aldıgım gun menusu 180 derce dönmüştü dedim aletın ozellıgı mı bu ? Yok değil.. Kapatıp açtıgımda sorun gıtmıstı... Cihaz bu sorunu ara sıra tekrarlamakta... Donanımsal bir sorunu olmadıgı bellı.. Garantiye versem mi ki arkadaşlar? Benimle benzer sorunu yaşayanlar varmı ? Çözüm yolları nelerdir acaba ?
    Yaw giden geleni aratır derler ya bu d2 yi aratacak gibi :D Bi kere bile gıg dememişti bana yaaa ağlayacam şimdi

• hocam peki d2nin sesi mi daha yüksek yoksa organix inmi?
  • Yapma bunu Yapma bunuuuu Tabiki D2
    D2 nin bassları daha derindi organix de sınıfına göre çok iyi bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikkonen21 -- 7 Haziran 2008; 21:36:04 >
  • Galiba herkes memnun cihazından ... Sorun devam ederse veririz artık garantiye ne yapalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: raikkonen21

Galiba herkes memnun cihazından ... Sorun devam ederse veririz artık garantiye ne yapalım...

Sıfır Organix'i nereden aldın? Bir zamanlar Nt mağazalarında 1gb fm modeli 69 liraya satılıyordu.. Benim de ilk aldığım sorunlu çıkmıştı.. hemen gidip,deüğiştirmiştim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 9 Haziran 2008; 1:18:17 >
  • quote:

Sıfır Organix'i nereden aldın? Bir zamanlar Nt mağazalarında 1gb fm modeli 69 liraya satılıyordu.. Benim de ilk aldığım sorunlu çıkmıştı.. hemen gidip,deüğiştirmiştim..

bende forumda bır arkadastan aldım ıkı tane almıs... teknosa maazasından almıs...fıyattaa anlastık aldım cıhazı ama cıhaz sıfır arkadasın bır sucu yok ama bazen galıba dedırtıyor... teknosa bandı var kutunun ustunde ben banda dokunmadım dıyor ama kutu altından da acılabılıyor kı ben ordan actım... neyse sorun bu degıl cıhazın cızıgı dahı yok donanımsal hıc bır sorunu yok fakat ıste dedıgım gıbı menu sorunu var.. bugun de yasadım aynı seyı menusu ters dondu ve gıttı ekranı 1 saat sonra normale dondu... sımdı ben bu cıhazı garantıye gotursem desem boyle boyle orda da calısır duruma gelırse cıldırırım ... o yuzden sorunun buyumesını beklıyorum... artı ses en son 22 ye kada r yukselıyor 23 24 25 ıle 21 aynı en yuksek ses 22 ... son bır sey daha muzık dınlerken cok dıkkat ettıgınızde belırsız zamanlarda pıt dıye bır ses gelıyor...hanı radyo gecıslerındekı o ses var ya onun aynısı.. fakat bıraz daha ıncesı cok dıkkatlı dınledıgınızde farkedıyorsunuz...ama farkedılmeeyecek gıbı de degıl...
    senın ne sorunu vardı kardes?

• İlk aldığım Organix'in sorunu; mp3 şarkıları yükleyemiyordum.. cihaz kilitleniyordu.. Gidip değiştirmiştim.. Daha evvel de iriver t60 almıştım.. İkisini mukayese edince organix'in sesini pek beğenmedim.. aldığım fiyata bir arkadaşıma verdim..
  • Garantiye veriyorum bugun insallah degısımı gelır.. Sandıgım kadar ıyı bır cıhaz degılmiş.Neyse hayırlısı...
  • biraz geç bi cevap olucak ama bende de organix var ve NT kampanyasında almıştım. Cihaz ayda bi kafayı yiyo ve senin dediğin gibi menü karışmaya başlıyo. Şarkı isimleri okunamaz hale geliyo ve tekrar FW yüklüyorum kendine geliyo bu şekilde idare ediyorum valla, senin cihaza teknik serviste ne tanı koyulucak merak ettim. Umarım sorununu bi an önce hallederler..
  • quote:

biraz geç bi cevap olucak ama bende de organix var ve NT kampanyasında almıştım. Cihaz ayda bi kafayı yiyo ve senin dediğin gibi menü karışmaya başlıyo. Şarkı isimleri okunamaz hale geliyo ve tekrar FW yüklüyorum kendine geliyo bu şekilde idare ediyorum valla, senin cihaza teknik serviste ne tanı koyulucak merak ettim. Umarım sorununu bi an önce hallederler..

Kardes proceduru bılıyorsun cıhaz verıldıkten sonra en az 20 gun orda kalır.. en gec bır aydan alırım. fakat boyle sureklı sorun yasayacaksam kı oyle gıbı gorunuyor ben ugrasamam ucuz pahalı verırım bırıne gıtsın...Bugun garantıye verdım bakalım neler olacak hep bırlıkte gorecegız.yanlız sunu anladım daha yazılımını bıle dogru durust oturtamayan bır cıhaz... en ufak bırseyde hata verıyor..pc den ılla once donanımı kaldırıp oyle cıkarmak gerekıyor... ben d2 de ALLAHA sukur hıc bır sorun yasamamıstım bundan oncekılerde de oyle... demekkı basa gelecek varmıs... hayırlısı olsun ...

• Tekrar merhaba arkadaşlar.Dün bir telefon geldi cihazınız yenilendi gelip alabilirsiniz dediler.Bende bugün gittim almaya.bana kutu içinde sıfır pink verdiler.Dedim ben organix vermiştim size ama pink geldi... dediler bu ondan daha iyi zaten bir üst model olmasa göndermezler... pink hakkında bir bilgim olmadığını söyledim ve cihazı kabul etmedim.. tutanak tutup geri gönderecekler... Sizce pink organixten daha mı iyi arkadaşlar ???
  • cevap veren yok galiba...
  • organixin yenisi bulunmadığı için pink vermişler ve bence almamakla hata etmişsin çünkü ürünü kabul etmezsen ücret iadesi alıcaksın. eğer nt kampanyasındaki fiyattan aldıysan ücret iadesi ile doğru düzgün bi cihaz bulman zor. pink güzeldir yaa niye kabul etmedin ki.. bi de vibezi tavsiye ediyorlar ses kalitesi iyiymiş ama tasarım olarak hoşuma gittiği söylenemez. ücret iadesi yerine biraz fark verip vibez almayı tavsiye edebilirsin.
  • nt de pink 'i 74 mılyona verıyorlar kardes 3 ü 5 i aramam...kampanyada da zaten 69'a mı ne satılmıs galıba..bılmıyorum ıyı mı yaptım kotu mu yaptım ama para iadesi de vermez bunlar... çek verecekler galiba..almanyadan bulurlarsa gelir :D bulamazlarsa da ne yapıyım alırım bi mp3 player :)
  • Organix üretilmiyor artık.. Pink'te fena değil Media markt'ta test etmiştim.. ama sesi organix'e göre daha az çıkyor..
  • hım... teşekkürler kardeş. bügün aradılar yine gönderdiler yine kabul etmedim.. böyle gideceğini söylediler bende ben sabırlıyım dedim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.