Şimdi Ara

Trendresources (tony) SATICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aliexpress de bu satycydan leEco max 2 aly?veri?i yapmayy dü?ünüyorum daha önce aly?veri? yapmy? sorun ya?amy? veya ya?amamy? birisi varmydyr satycyyla ilgili yardymlarynyzy bekliyorum. Te?ekkürler.

• bahsettiğiniz satıcının kargo ücretleri pahalı diye biliyorum.gümrükte yakalanırsa (muhtemelen Yakalanacak çünkü yasak) paranıza yazık olur.
  • Bulgaristan falan diyor. Oraya gelecek sonra Türkiye'ye birisi getirecek olabilir. 50 dolar nakliye alması bunu yapıyorsa normal. Tabi fiyatın uygunluğu kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

Bulgaristan falan diyor. Oraya gelecek sonra Türkiye'ye birisi getirecek olabilir. 50 dolar nakliye alması bunu yapıyorsa normal. Tabi fiyatın uygunluğu kalmıyor.

Sahibinden de 1300-1600 gibi fiyatlarla satılıyor yinede uygun kalıyor gibi fakat satıcı hiç bir soruya yanıt vermiyor türkiyeye getirende pek yok sanırım güvenilmez birisi yinede denemeden bilinmez ama kimse cesaret edip getirtmemiş 50$ risk e atmamış anladığım kadarıyla.
  • Tony adamın dibidir. Güvenilirdir merak etme. Fakat son dönemde alışveriş yapmadım. Mesajlara cevap vermiyorsa aşağıda verdiğim iletişim bilgilerinden kendisine ulaşabilirsin.

Facebook:http://www.facebook.com/trendresources

Cep telefonu numarası: +8613802557213

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.