Happy Center, sipariş başına 1 adet, bölgesel olabilir. ![]() |
Trendyol Go Pringles 5 TL

-
-
trendyol marketten sipariş verilmiyor, iptal ediyorlar ahhahaajsksls
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41BFF371C
trendyol marketten sipariş verilmiyor, iptal ediyorlar ahhahaajskslshemen cimer'e şikayet et
-
bunun marketine nerden giriliyordu ya
-
Benim de öyle. Anında iptale düşüyor. Ban yemişiz geçmiş olsun.
-
Bana kupon vermişler 50/20 kullanmaya korkuyorum banlarlar diye niye öyle oluyor? -
3-4 defa sipariş verdim. hiçbirinde iptale düşmedi. sizde bir sorun var galiba
-
cüzdan ile ödeme var mı bunda ?
-
hızlı market ana sayfada gözükmüyor nasıl görebiliriz?
-
banada kampanya geldi bildirimde ama ürün görünmüyor şubede saçmalık
-
m.trendyol.com
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyolhttps://m.trendyol.com/s/trendyol-go
şu linke gidip trendyol uygulamasında açarsanız direkt o sayfaya atıyor. donanım haber linki bozabilir google'a trendyol hızlı market yazınca çıkan ilk link. -
Yasaklar başladı, zati sürekli evdeyiz, direk göbeğe yağ olarak gidiyor. Yapmayın. Etmeyin. Sıcak fırsatçıları ölücü olarak imlediler bide göbekli olarak imlenmeyelim. -
Hocam trendyol hızlı market sadece istanbulda geçerli. Başka şehirdeyseniz çıkmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kepazeadam
Bana kupon vermişler 50/20 kullanmaya korkuyorum banlarlar diye niye öyle oluyor?Sakın kullanma ben kullandım hesabı askıya aldılar,aynı kredi kartı ve numara ile alış veriş yapınca dedi müşteri temsilcisi
-
Valla 18.00 gibi sipariş geçtim sorunsuz geldi :) şuanlık problem yok gibi görünüyor -
Tesekkür ederim, ilk siparişi verdik bakalım ne olacak.
Hızlı markette cüzdan ile ödeme yapılabiliyor mu acaba?
-
yok, anlık ürün eksiği/değişimi ve poşet sayısının bedeli hızlıca yansıtılabilmesi için provizyon gerektirdiğinden dolayı kredi kartı ile sipariş verilebiliyor.
-
trendyol markette sipariş verdiğiniz hesap numarası, kullandığınız cihazın hat numarasıyla aynı değilse sipariş direkt iptale düşüyor. Bu tekrarlanması halinde yine sipariş iptale düşüyor ve hesabınız komple ban yiyor. Geri dönüşü yok, hesap çöp oluyor. Öyle güvenlik sistemi mevcut.
Yani her hesabın numarasını, kendi telefon hattı üzerinden kullanacaksınız, öylece sorunsuz sipariş verebilirsiniz.
En Beğenilen Yanıtlar

Yasaklar başladı, zati sürekli evdeyiz, direk göbeğe yağ olarak gidiyor. Yapmayın. Etmeyin. Sıcak fırsatçıları ölücü olarak imlediler bide göbekli olarak imlenmeyelim.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X