Bildirim
Trendyol kargo bedava en ucuz ürünler #GÜNCEL#
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
içinde sadece binde 2 oraninda salep var yani salep in varligindan degil yoklugundan bahsedebiliriz -
evet haklısın burda kargonun 1 tl olması daha sıcak :) -
Fırsat fırsattır değerlendirmek lazım -
1 liraya ne bekliyordunuz? -
"Bir lirayı bardağa koyup iç daha iyi" diyenler nerede? -
1 liraya markette bulamazsın. -
Bardağı içip bir liraya koy daha iyi -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzzmaan -- 5 Aralık 2019; 22:15:2 > -
Biz sahlepçiyiz, hakiki çekirdek sahlebin katkısız toz olarak kilogramı 700 TL. Bu tür ürünlerin içinde gerçek sahlebin olacağını sanmıyorum. Muhtemelen guargum yani suni sahlep vardır. Aşağıdaki link kendi akrabamızın sitesi. Sahlep deyince Bucak gelir akla..50,100 gr olarak satılmaktadır. Diyeceksiniz pahalı ama bu orkide bitkisi endemik bir bitki ve doğada tamamen kendi yetiştiği için bulmak toplamak zor. Ve gün geçtikçe azalıyor. Bundan dolayı pahalı.
salepciyiz.comÜrünlerimiz, Doğal Salep, Toz Salep, Hakiki Bucak Salebihttp://salepciyiz.com/kategori/dogal-salep?tumu=1
-
1 tl yi icip bardaga koysa daha iyi kralquote:
Orijinalden alıntı: uzzmaan
Bardağı içip bir liraya koy daha iyi -
9 tl ye tamamlamıyorsun hocam
sepetinde bu ürün varsa kargo bedava oluyor
ürünü kullan yada kullanma sana kalmış :) -
Bimde 40 kuruş nestle -
Hocam 70 tl olanla kaç fincan salep çıkar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avengement -- 5 Aralık 2019; 23:10:28 > -
Hocam dediğiniz gibi masrafı çok. Maalesef çoğu insanın bütçesine uygun değil.
Bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler bedava kargo için güzel bir seçenek. -
Daha geçen haftaki kampanyadan 60 kuruşa almıştık, sıcak değil
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Biz sahlepçiyiz, hakiki çekirdek sahlebin katkısız toz olarak kilogramı 700 TL. Bu tür ürünlerin içinde gerçek sahlebin olacağını sanmıyorum. Muhtemelen guargum yani suni sahlep vardır. Aşağıdaki link kendi akrabamızın sitesi. Sahlep deyince Bucak gelir akla..50,100 gr olarak satılmaktadır. Diyeceksiniz pahalı ama bu orkide bitkisi endemik bir bitki ve doğada tamamen kendi yetiştiği için bulmak toplamak zor. Ve gün geçtikçe azalıyor. Bundan dolayı pahalı.
salepciyiz.com Ürünlerimiz, Doğal Salep, Toz Salep, Hakiki Bucak Salebi http://salepciyiz.com/kategori/dogal-salep?tumu=1 |
1 tl. için mesaj yazmaya değer mi diye düşündüm ve yazdım ,nedense :)
ya arkadaşlar yapmayın almayın bir şey artık da kargolarımız yola çıksın ve dağıtılsın ,yoksa 2020 de ancak kavuşacağız ürünlere |
Benzer içerikler
- burger crush
- 5 mbps internet hızı nasıl
- ccleaner pro key
- algida ile kazan kod
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X