3 hesaptan sadece 1'ine yatmış benim. Dalgınlığıma 2 hesabı tek cihazdan halletmeye çalışmıştım, oradan açık verdik Trendyol acımamış :) Tek hesabı da o arkadaşın sitesinden yapmıştım, teşekkürlerimi sunuyorum kendisine buradan sistem güzel işliyor bazı pürüzleri olsa da. |
Trendyol Paylas Kazan Geldi. 27-28-29 Nisan (13. sayfa)
-
-
Aynen aynı cihazdan 10 farklı hesap ile koleksiyon oluşturulsa da tek 1 tane veriyor. Farklı cihazlardan koleksiyon oluşturulması gerekiyor. Yoksa vermiyor sanırım.... -
Beyler tek hesaptan paylaş kazan yaptım. Ona da gelmemiş. Neden olur? Sonradan gelir mi?
Bir de 25 lira kaç lirada geçerli?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem benim hem yakınımın hesabına gelmemiş,farklı telefon, farklı hesaplar..
Ya da benim bilmediğim bir yer mi var bakmam gereken,cüzdanda yok,indirim kuponlarında da yok?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3/3 hepsine gelmis 2 farklı cihaz 3 hesap
-
Aktif olarak kullandığım iki hesabıma da gelmemiş, biri 33 biri 38 kayıt edilme almışken.
-
6 hesap var 5 ine geldi kaydeden arkadalara tesekkurlerimi borç bilirim bugun 5 ini de kullandim
Benimde 2 hesaba da gelmedi. Ben bunların kampanyasından birşey anlamıyorum zaten.
-
Benim hesabin birine gelmişti geri almışlar 😁
Trendyol Asistanının "Neden Paylaş Kazan Kuponu gelmedi?" sorusuna cevabı:
"Sizin hesabınız dışında birden fazla kaydedilme oldu. Bunlardan birçoğu bot hesap olduğu için bazı hesaplar tanımlanamadı. Bu ayırt edilemediği için tanımlama yapılamadı. Siz kampanyaya katılırken kaydedilme sağlıyorsunuz değil mi? Bu kaydedilmeler gerçek olmayan bazı bot hesaplar tarafından yapılmış. Bu yüzden hepsi tespit edilemediği için sistem tarafından maalesef herkese tanımlanamadı"
"Bu durum için size anlık olarak destek olamadığım için çok özür diliyorum. Konu ile alakalı anlık olarak size anında tanımlama yapmak isterdim ancak bu sistem tarafından tanımlanıyor ve müdahale edemiyoruz. Konu ile alakalı şu anda bir sorun oluştuğu için maalesef birden fazla kişiye tanımlama sağlanamadı. Mayıs'da yeniden olacak sizden ricam ona katılmanız olacak"
-
minimum ücretsiz kargo 50 tl olmuş sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayırt edemiyorlar ise herkese tanımlayacaklar o zaman . Ne saçma iş belki tanımladığı hesap bot,tanımlamadığı gerçekten uğraşan tek tek kaydet yaptıran biri.
Bana yüklendi ama sepete ürün ekliyorum kuponlarda görünmüyor düşmüyor bir şey neden olabilir
Para cüzdan da olmalı ödeme o şekilde yapılmalı
Benim tek hesaba gelmiş fakat farklı telefon ve internetten katılıp kampanya şartlarını sağlayan kardeşime gelmemiş.Neye göre tanımladıkları tam olarak belli değil.
Şartları sağlayıp hakettiği halde kupon kazanamayan birçok kullanıcı olduğunu düşünüyorum.
Önceden 30tl üstü kargo bedava idi 25 TL kupon ile 5₺ye bişeler alabiliyorduk şimdi 50tl yapmışlar 50/25 gibi oldu artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pi
Beyler tek hesaptan paylaş kazan yaptım. Ona da gelmemiş. Neden olur? Sonradan gelir mi?
Bir de 25 lira kaç lirada geçerli?Gelmediyse yan çiziyorlar, bot hesap vs. şeklinde.
Alt limit yok. Alacağınız ürün tutarı kadar (-25 kuponu düşün) cüzdanda lira olmalı.
-
Geçen sefer de aynı bahaneyle çok kişiye gelmemişti ama itiraz sesleri yükselince geri adım atıp herkese tanımlanmıştı. Bu sefer konu pek canlı değil, az kişi kampanyaya katıldı sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X