Şimdi Ara

Trendyol Paylaş Kazan kampanyası 8-11 Kasım 2021 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
8
Favori
8.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koleksiyon 34 olmasına rağmen ilk kez gelmedi.

Edit: MH ''18.00 saatine kadar yansıtılmalar devam etmekte, gün içerisinde tanımlanır.'' diyor ama gram güvenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 29 Kasım 2021; 13:52:43 >
  • Sadece koleksiyon için gelmiş 25 TL. Mağaza için yok malesef. Oysa kaydedenlerden yaparken takip ettiğim mağazanın takipçisine bakmıştım 76 takipçi artış göstermişti 10 dakika içinde. Geçenkinde vermişlerdi her ikisinden de ama bu sefer mağaza takipten vermedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

büyük ihtimalle gelir. bana 1 gün sonra yattığı da olmuştu. bugün gelmese bile yarın kesin gelir koleysiyonsa. magazalara yatar diyemem bana yatmamıştı.

• xxlboy kullanıcısına yanıt

Hayır karşılıklı olarak tek tek takip ettim. Takip ettiklerim de benimkini takip etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt

tşkler bu 2. sefer oldu, Kaydedenler.tk ile yapılan mağaza paylaşımına Kupon gelmiyor.

Onun üzerinden bu 23-26 Kasımda paylaş kazan yapanlar fazla beklentiye girmesin derim.

Çok büyük saçmalık, aynı sistemle Koleksiyon paylaş kazanda kupon geliyor, mağaza paylaş kazan da gelmiyor.

Tam bir Trendyol uyanıklığı.

Bu saate kadar kuponları gelmeyenler bence boşuna beklemesin, Trendyol 18:00 kadar bekleyin diyerek sadece midenizde birikmiş gazı alıp sizi başından savıyor.

Hayal kurmayı bırakın.

Gelene çoktan geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 29 Kasım 2021; 14:2:39 >
  • Toplam 7 ayrı telefonla koleksiyon paylaş yapmıştık tanıdıklarımla, 5 tane gelip 2 tane gelmemiş. 2'sine bir daha geleceğine inanmıyorum. Mağaza paylaş ile zaten hiç uğraşmadık bile...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • değil 18.00 a kadar bana bir önceki kampanyada 1 gün sonra yatmıştı. bilmeden sallamamak lazım.

• mağaza paylaş kazanın ip adresiyle ilgisi yok kesinlikle. ya linke tıklayanlar zaten bu mağazayı takip ediyor (düşük takipçili mağazalar için düşük ihtimal, birden fazla mağaza da paylaşabiliyorsunuz) ya da ty algoritması paylaş kazandakinden çok farklı çalışıyor. hızla alakalı olabilir

• Koleksiyon dışında paylaşım yapmamıştım şaşırdılar herhalde

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Ekimdekiler zaten gelmedi mi hocam ben kullandim ekimde

• Freddy.Krueger kullanıcısına yanıt

sana kıyak geçmiş demek ki trendyol.

• 8 kasım işte yanlış söylemişim. senin aralıkta beklediğin 23 26 arası olan. bu kuponlar 8-11inde yapılanlar

• mağaza gelmedi

• Trendyol iyice cimrileşti ya 35 kayıt yapmıştım garanti olsun diye daha yapmam vermeyecekse kanser olmaya gerek yok.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt

Gönül ister ki senin dediğin doğru olsun, gelmemiş ama 1 gün sonra gelecek çeke kim hayır de ki  

Herkes kendi tecrübesi çerçevesinde söylüyor.

Ben ise Beyin ve akıl sağlığı için yapılması gerekene söylüyorum ki, bekleyip bekleyip moral bozukluğu yaşamayasınız diye.  

Aslında en olumsuzunu düşün ve en kısa sürede unut ki, olumlu olduğunda sarsılma, aksine mutlu ol .

Bu senin akıl sağlığın için en iyi yöntem. Kontrol edemediğin bir olay hakkında beklentiye girmek sadece duygusallıktır.

• kuponları kullanabilen var mı sepette kuponu uygula kısmı çıkmıyor

• Her kampanya dönemi evde 3 telefon var 3 ünden yapıyorum ve 3 hesaba da geliyordu kupon. Bu defa hiç birine gelmemiş. Yaptığım koleksiyonları silmiştim yeni kampanya döneminde o yüzden mi yuklenmedi acaba?

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt
    Bende yeni kampanya öncesinde unutup sildim 3/2 yüklenmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt

valla birader senin beyin ve akıl sağlığının yerinde olmadığı kesin. "Gönül ister ki senin dediğin doğru olsun" ben benim geçen kampanya dönemindeki durumu yazıyorum. ne diye sana yalan diyeceğim? bana bu kampanyada gece yarısı zaten indirim tanımlandı. tanımlanmayanlar için söyledim. 5 dk süren 25 koleksiyon kaydetmeye gelmeyecek 25tl için beyin ve akıl sağlığının bozulacağını düşünmen senin çok ciddi beyin ve akın sorunlarının olduğunun göstergesi. aman ha dikkat et kendine.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.