Şimdi Ara

Trendyol Paylaş Kazan kampanyası 8-11 Kasım 2021 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
8
Favori
8.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01virüs01 kullanıcısına yanıt

Bugün içerisinde verilecek diye mesaj gelmişti bana, muhtemelen 18'e doğru verirler hocam. Saatini tam hatırlamıyorum.

• Sadece koleksiyon kuponu gelmiş. Anlaşılan Mağaza paylaş kuponunun yine üzerine yatmışlar. Ve ya Çok sabırsız yazdım, akşama kadar bekliyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 29 Kasım 2021; 12:39:8 >
  • Ne alsak acaba, bu kuponlar keşke markette de geçse

• 7 tl ne alaka bilen var mı
    Trendyol Paylaş Kazan kampanyası 8-11 Kasım 2021

• Sadece 4 hesaba koleksiyon 25₺ var yatan magaza kuponu yok 1 hesaba da 11₺ yatmis o da ne alakaysa

• sadece koleksiyon gelmiş yine ortingen

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt

ürün paylaş %5

• Bana hem mağaza hem de koleksyon kuponum yüklenmiş. Acaba bu iki kuponu birleştirerek tek bir siparişte kullanabilir miyim? Kuponlar cüzdanımda ve indirim kuponlarım sayfasında ayrı ayrı görünüyor.

• Sepette ve favoride olan her ürüne zam gelmiş daha doğrusu indirimleri iptal etmişler haliyle bu kupon şu an çöp gibi bir şey

• yine yatmışlar mağaza kuponunun üzerine. kuponlar birleşmez, ty market ve yemekte geçmez

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt

Mağaza paylaş kazan kampanyası için Kaydedenler.tk mı kullandın ?

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

hocam senin malum yazı aklıma geldikçe gülüyorum Trendyol Paylaş Kazan kampanyası 8-11 Kasım 2021 

• xxlboy kullanıcısına yanıt

hocam süt aldım 25tl gelmiş :D

• ee o kadar yaptık ne koleksiyon var ne mağaza

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

üst düzenleme: bir kez daha saldırıp patlamanın mutluluğunu yaşayabilirsin, 2. kupon geldi.

bilgi: kaydedenler ile yaptım

gülüyorsun ama boşa gülüyorsun. 1 dakika uğraştım koleksiyon paylaş kuponum geldi 3 hesabıma ve 3 arkadaşımın hesabına. aralıkta da en az 1er tane 50 tl gelir. dalga geçmeye çalıştığın denizbank kampanyası da geldi. sen saatlerce kaydetmeye devam et Trendyol Paylaş Kazan kampanyası 8-11 Kasım 2021 

ikidir elin boş bir şekilde saldırıyorsun, ikidir patlatıyorum cevap veremiyorsun. madem altta kalacaksın neden saldırıyorsun? kuponların yüklenmiyor diye sinirini benden çıkarıyorsun herhalde :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 29 Kasım 2021; 14:3:38 >

• Kuponlar 13 Aralıkta yüklenecek diyor bunlar hangi kampanyanın kuponları acaba ?

• Freddy.Krueger kullanıcısına yanıt

bunlar ekimdeki kampanyanın kuponları. geçen hafta olanın kuponlar aralıkta yüklenecek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.