< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendyol Paylaş Kazan kampanyası 8-11 Kasım 2021 (3. sayfa)
-
-
Bugün içerisinde verilecek diye mesaj gelmişti bana, muhtemelen 18'e doğru verirler hocam. Saatini tam hatırlamıyorum.
-
Sadece koleksiyon kuponu gelmiş. Anlaşılan Mağaza paylaş kuponunun yine üzerine yatmışlar. Ve ya Çok sabırsız yazdım, akşama kadar bekliyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 29 Kasım 2021; 12:39:8 > -
Ne alsak acaba, bu kuponlar keşke markette de geçse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sadece 4 hesaba koleksiyon 25₺ var yatan magaza kuponu yok 1 hesaba da 11₺ yatmis o da ne alakaysa
sadece koleksiyon gelmiş yine ortingen
-
ürün paylaş %5
-
Bana hem mağaza hem de koleksyon kuponum yüklenmiş. Acaba bu iki kuponu birleştirerek tek bir siparişte kullanabilir miyim? Kuponlar cüzdanımda ve indirim kuponlarım sayfasında ayrı ayrı görünüyor.
Sepette ve favoride olan her ürüne zam gelmiş daha doğrusu indirimleri iptal etmişler haliyle bu kupon şu an çöp gibi bir şey
yine yatmışlar mağaza kuponunun üzerine. kuponlar birleşmez, ty market ve yemekte geçmez
-
Mağaza paylaş kazan kampanyası için Kaydedenler.tk mı kullandın ?
-
hocam senin malum yazı aklıma geldikçe gülüyorum
-
hocam süt aldım 25tl gelmiş :D
-
ee o kadar yaptık ne koleksiyon var ne mağaza
-
üst düzenleme: bir kez daha saldırıp patlamanın mutluluğunu yaşayabilirsin, 2. kupon geldi.
bilgi: kaydedenler ile yaptım
gülüyorsun ama boşa gülüyorsun. 1 dakika uğraştım koleksiyon paylaş kuponum geldi 3 hesabıma ve 3 arkadaşımın hesabına. aralıkta da en az 1er tane 50 tl gelir. dalga geçmeye çalıştığın denizbank kampanyası da geldi. sen saatlerce kaydetmeye devam et
ikidir elin boş bir şekilde saldırıyorsun, ikidir patlatıyorum cevap veremiyorsun. madem altta kalacaksın neden saldırıyorsun? kuponların yüklenmiyor diye sinirini benden çıkarıyorsun herhalde :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 29 Kasım 2021; 14:3:38 >
-
Kuponlar 13 Aralıkta yüklenecek diyor bunlar hangi kampanyanın kuponları acaba ?
-
bunlar ekimdeki kampanyanın kuponları. geçen hafta olanın kuponlar aralıkta yüklenecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X