ben de yanlışlıkla silmiştim ama yüklendi bana |
Trendyol Paylaş Kazan kampanyası 8-11 Kasım 2021 (5. sayfa)
-
-
kusura bakma hata bende.
avatarında EŞŞEK olan birile laf anlatmaya çalışmaya çalışmamalıydım. bir daha böyle büyük bir hata kesinlikle yapamayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 29 Kasım 2021; 16:1:1 > -
hqaah şöyle hizaya gel.. adam ol.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
buyur arkadaş, bana 2side yatmamış. bende 1dk da yapıcam
-
6 hesap yatmış
-
En son paylaş Kazan yattı mı? 50 liralık hani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 aralık 18.00 da tanımlanacaktır yazmakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 29 Kasım 2021; 16:5:1 > -
Teşekkürler hocam. Burada yatmış yatmamis mesajlarını görünce yatmış sandım ama işte 13 Aralık nedir ya.
hocam katılımda bir ön koşul felan mı vardı? hesapların onaylı olması vs gibi, çünkü ben yaklaşık 10 hesap ile katıldım ama hiçbirine gelmemiş.
(hesaplarda tlf mail onayı yok)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bybrq -- 29 Kasım 2021; 17:9:15 > -
cüzdanın aktif olması gerekiyor, cüzdan ile kullanılıyor zaten kuponlar sadece.
-
Cuzdana urun tutari kadar para atin kuponlar aktif oluyor
teşekkürler, unutmuşum :D
-
Sana yatmamış mı hocam. Üzüldüm valla.
Ayrıca kampanyalar bitmiş, ürün fiyatları tekrar şişirilmiş ve kuponlar yatmış. O kadar uğraşmama rağmen mağaza kuponu bana da vermemiş. İyi ki bu sefer sadece koleksiyon yapmışım. Mağaza ile uğraşmam artık.
-
bana kupon yatmadı ne yapmak lazım
-
25 veya 50 lira mega kupon kazanıp harcadığım hesaplara yatmamış ancak mega kuponla alakası olmayıp koleksiyon kaydedilen 2 hesaba yatmış.
Aksi şekilde kazanan var mı bilmiyorum ancak bende durum böyle. Turuncusuna tükürdüğümün sitesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 29 Kasım 2021; 23:16:41 > -
Mega kupon ve carktan 50₺ ve 25₺ kazanip kullandigim hesaplarda dahil olmak uzere 5 hesaba sadece koleksiyon 25₺ tanimlanmis gunduz 4 hesapta saymistim 5 hesaba gelmis magaza icin olanlarin hicbiri yok toplam 10 hesaba yapmistim 13 araliktaki yatacak olan magazalardanda umudum hic kalmadi artik bu ara mevcut gelen kuponlar paylaskazan.tk uzerinden yapilan koleksiyonlar
benimde mağaza gelmemiş. koleksiyonlarda sıkıntı yok.
-
Biri şu başlığı değiştirsin, paylaş kazanma olarak
Aynı kişilerin kaydettiği 3 hesaptan 2 sine koleksiyon bir hesaba satıcı mağazası kuponu yüklediler, sorunca diyorlar ki, neymiş botmuşmuşmuş,
İki hesaba yüklenirken bot değil bir hesaba gelince bot, yavssaaaaak bunlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alakası yok mağaza kuponu hiç yok koleksiyon da tek tük mal yüklendi millete
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X