< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TRENDYOL SENİ ÖZLEDİK 500/150 (2. sayfa)
-
-
Beni özlese ne olur ,ben hiç özlemedim ...n11 candır ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi tarihte sipariş verilen hesaba gelmiş dostlar
-
N11 varken digerlerine bakilmaz bile
geçen senede tam tersi laflar ediiiyordu. n11 ölü , trendyol candır deniyordu... şimdi işler tersine dönmüş n11 sürekli kupon vererek tekrar öne çıkmayı başardı anlaşılan.. trendyol tam tersi kupon vermeyi tamamen kesti ve böyle oldu işte...
-
Hangi tarihli alışveriş yapılan hesaplara geldi arkadaşlar?
-
1 yıldır hesaba dönüp bakma gereği duymadım, konuyu görünce bakayım dedim. Beni de özlememiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada dan şaşmıyorum süper kalite her anlamda
En son martta yapmıştım gelmiş
Ben bu üründe değerlendirdim, iki adet alınca mağaza (300/100) ve seni özledik indirimiyle tanesi 65 tl civarına geliyor :)
trendyol.comClear Men Cool Sport Menthol Erkek Şampuan 600 ml x 3 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://trendyol.com/clear/men-kepege-karsi-etkili-sac-bakim-sampuani-cool-sport-menthol-ferahlatici-mentol-600-ml-x3-p-35297753?boutiqueId=61&merchantId=378048 -
O beni özlemese ne ben onu çoktan unuttum bile. Hepsiburada n11 varken kim ne yapsın trendyolu. Ona sabit neredeyse herşeyde 29.99 kargosu ile mutluluklar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim ana hesabıma gelmiş 23şubat2023 te alış verişi kesmişim. o yüzden özlemiş beni
ama hepsiburadayla işimizi hallediyoruz zaten. 30/50 + 50/100 +75/150 +100/200 çekler ile
trendyol sen uyumaya devam et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 8 Kasım 2023; 21:19:22 > -
Hepsiburada çekleri nasıl alınıyor uygulamadan
Batsın gitsin beş para etmez bir site. Güncelleme bile yapmıyorum. Bırakın girip fiyat bakmayı.
-
Bütün hesapları banlamış zaten verse ne olur?
niyeki
2020-2021 den sonra Trendyol kendini bitirdi eskiden daha bol kupon verirdi şimdi patates ekmekçi Hatçe teyzeden farkı kalmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kontrol edemedikleri ürün ve satıcılarla dolu bir esnaf hanı gibi, tek istedikleri büyümek. Güvenmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X