kargo ücreti çıkmadan minimum 15 liralık birşey arıorum ama bulamadım eklediklerimde online teslimat ama bitti gösteriyor var mı bir fikri olan teşekkürler şimdiden |
TRENDYOL SENİ ÖZLEDİK 500/150 (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hepsiburada Candır 200/100 150/75 76/75 İndirimleri Tanımlıyor Belirli araliklarla hesaplara 50 den Fazla hesap var Yollugu buluyoruz 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce hesabima girdim kuponun kullanma süresi olduğu halde tükendi olarak pasif gözüküyor 300/150 kupon sizde de aynı mi
Evet kota belirtilmemesine ve son kullanım tarihi 24 Mart olmasına rağmen tükendi gözüküyor. Her zaman ki trendyol rezilliği, pek bir şey beklememek lazım.
-
1 kuponum vardı zaten onu da kullanamadan tükendi yazıyor. Bu kadar büyük bir şirketten garip bir yaklaşım. Yazık.
-
Müşreti hizmetleri şuan hata olduğunu ilerleyen saatlerde düzeleceğini söyledi ama bana pek inandırıcı gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikazim -- 22 Mart 2024; 16:8:58 > -
inşaALLAH doğrudur :)
-
Ne alsak diye bakınırken kupon gitti.
-
Yine bir trendyol rezilliği daha. Zaten aylardır alışverişlerimi hepsiburada, amazondan yapıyordum. Kupon verdiği için bir sipariş vereyim dedim. Şimdi baktığımda diğer hesabımda kupon tükendi diyor.
-
Hesaplardan sadece iki tanesinde kupon vardı. Onları da dün kullandım. Sıcak fırsatçının kuralıdır, bugünün kuponunu yarına bırakma
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 22 Mart 2024; 15:34:27 > -
300tllik sepet yaptım tam 150yi ekle dedim yedi kuponumu daha da süresi vardı adet limit ide yazmıyordu altta neden böyle bişey yaptı anlamadım
-
Ben şimdi kullandım ama uygulama arada hata veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alt limitsiz kuponu kullandım ama seni özledik kuponunu kullanamadım, alt limitsiz kuponu kullandım seni özledik 300/150 ise temsilcinin demesine göre 100.000 hesap ile sınırlı imiş ne hikmetse şu sayıya kadar sınırlı ibaresi yoktu, klasik sahtekar trendyol amazonun tırnağı olamaz.
-
Kuponu silmişler 🤬🤬🤬
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
daha önce başıma geldiği için gelen kuponları anında hüplettim. buldun mu beklemeyecen
-
Bende kullandım dünden 3-4 hesap kaldıydı geriye onları kullanamadim
Evet silmişler erkenden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuponu silmek trendyolun ne kadar kalitesiz olduğunu bir kez daha kanıtladı. N11 bu tarz kuponları gün içerisinde 3 kez veriyor üstüne hesaba ekstra hediye kupon veriyor.
Kalitesiz trendyol uçurmuş kuponu
-
Yıl olmuştur sarı siteden alışveriş yapmayalı kupon vermez elite denilen saçma bir sistemleri var , Hepsiburada başka 29.90 a al premiumunu keyfine bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X