|
TRENDYOL SENİ ÖZLEDİK 100/40
-
-
Teşekkürler.
-
en son ne zaman shipping yapılmuş
-
Eyvallah hocam -
8 Eylül 2022 tarihli sipariş geçtiğim hesaba vermiş diğer 4-5 hesaba ve ana hesabıma vermemiş
-
Evdeki hesaplardan sadece babamın hesaba gelmiş. Son sipariş 14 Aralık 2021.
-
5 hesabın hepsine gelmiş en son sipariş ekim ayı
-
4 hesaptan 1 tanesine 😂
onu da migrosta kullandık:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 20 Mart 2023; 23:46:32 > -
mayıs 2022
-
Eskiden satiyordunuz.satarsaniz almak isterim -
İyi iyi 2 hesaba gelmiş. bir ara bakarım, daha vakitleri var.
-
teşekkürler, kullandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takunya10 -- 21 Mart 2023; 0:7:2 > -
12 gün önce (9 mart 2023) çocuk bezi aldığım hesaba mobil 40/100 gelmiş sıfır hesaptı
ADETİMDİR HUYUMDUR. EĞER TRENDYOLDAN ÇEK ,İNDİRİM , SEPET İNDİRİMİ VS KULLANMADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYA MECBUR KALDIYSAM
İLLAKİ SIFIR HESAP AÇARIM ÖYLE SİPARİŞ GEÇERİM VE HESABI NADASA BIRAKIRIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 21 Mart 2023; 0:14:30 > -
bizi özlememiş, en son 2002 dünya kupası öncesi sipariş vermiştim
-
2002 diyince dersten kaçıp Türkiye-Brezilya maçına kaçtığımız günü aklıma getirdiniz, duygulandım vallahi
-
50 hesap 0 kupon nasıl iş anlamadım -
genellikle kupon kullanmadan siparis verilmiş hesaplara yuklemis
-
35/6 çıktı. Teşekkürler
-
Teşekkürler tüyo için 🙂
İnfluencer bozuntularına onbinlerce para verirken rahatsız olmuyorlar 40 tl tllik kuponu kullandırmamak için kırk takla atıyorlar.
|
bizi özlememiş, en son 2002 dünya kupası öncesi sipariş vermiştim |
12 gün önce (9 mart 2023) çocuk bezi aldığım hesaba mobil 40/100 gelmiş sıfır hesaptı ADETİMDİR HUYUMDUR. EĞER TRENDYOLDAN ÇEK ,İNDİRİM , SEPET İNDİRİMİ VS KULLANMADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYA MECBUR KALDIYSAM İLLAKİ SIFIR HESAP AÇARIM ÖYLE SİPARİŞ GEÇERİM VE HESABI NADASA BIRAKIRIM |
Sipariş verirken iptal oluyor her türlü yeni hesapta açsam tc mi kart mı tel mi adres mi birşeyi veya hepsini engellediler. sanki ceo suna sövmüşüm. |
kupon vermezse girip bakmıyorum bile hb nin avantajı daha çok herşey de var hb de |
Trendyol bitti ya, ev kadınları dışında kullanan mı var? Hepsiburada ve Amazon yürüyor artık. |
Benzer içerikler
- bim dijitsu televizyon yorumları
- aşımsız prime 30 gb
- yanımda premium ne kadar
- spotify premium hediye etme
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X