Şimdi Ara

TRENDYOL SENİ ÖZLEDİK İNDİRİMİ YÜKLEMİŞ 100/40 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
14.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 10 senelik Trendyol üyeliğim var 1 kere özlemedi Trendyol beni, siparişler arası da ortalama 9 ay falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

Tek üyeliği olup düzenli alışveriş yapan benim gibi enayilere gelmiyor böyle kuponlar. Nasılsa çantada kekliğiz diye herhalde..

Nadiren işe yarar kuponlar geliyor, çok hesap açıp yazılımlarla hesapları kontrol edenler varmış. Hiç öyle şeylere girişmedim, 2 hattımla 2 hesap açtım diye paylaş kazan kuponu vermediler bana Trendyol'u seviyoruz ve üzülmüyoruz adaletsizliğine, zaten ekonomideki gidişat çoklu hesaplara artık göz yummayacaklarını göstermekte...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmemiş.

• Bir umutla baktım gelmiyoru.

• damienn kullanıcısına yanıt

Yasaklandı çünkü Trendyol satışı. Onlar da dereyi geçmeyi istediğinden trendyola tren diyorlar.

• Sürekli gördüğünüz birini özler misiniz? Trendyol da sürekli alışveriş yaptığınız hesaba haliyle "seni özledik" kuponu tanımlamıyor. Seni özledik kuponu için en az 5 aydır o hesaptan alışveriş yapılmamış olması gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Yahu bize de bir kez olsun iyi ki varsınız kuponu yüklesin o zaman.. Adı önemli değil..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt

Yok bana hiç gelmedi. Trendyolmilla diye giyim kuponu veriyor o da sadece kendi butiğinden alışveriş yaparsan. Ne kadar çöp satılmayan kıyafet varsa onları şart koşmuş.

• Etik kaygı neden güdülüyor anlayabilmiş değilim: yanlış fiyatı değerlendirmiyorsunuz, farklı bir hesapta yine ödeme yapıyorsunuz, sistemin size zorunlu kıldığı bir kısıtı (telefon vb) by-pass edip suistimal etmiyorsunuz... Firma, politikası gereği pazar penetrasyonu yapıyor ve yeni üyeliklere değer veriyor, dolayısıyla tutundurma çalışması kapsamında yeni üyeliklere kullanıcı alışkanlığı edilinene kadar hesaplarına kupon tanımlıyor. Yemeksepeti ya da diğer firmalar da benzerini yapıyor. “Şu kadar yıllık üyeyim bana yıllardır kupon vermedi” diye hayıflanmaktansa, bu kadar önemliyse şayet her yeni siparişinizi yeni bir hesapta yapıp eskilere kupon gelme olasılığınızı arttırmak daha mantıklı değil mi?
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

Haha güzel cecaptı. :)

Sürekli alışveriş yapılan hesaplarla bazen "sana özel indirim" adı altında alt limitsiz 25TL kuponu da gelebiliyor ama çok nadiren o da.

• daddario_tel kullanıcısına yanıt
    Değil..

• EYVALLAH dostum gelmiş

• Kampanyaya 18/0 ile katılım sağladım, rahmetli Haydar BAŞ'ı anıyorum.

• Sipariş Tarihi 21 Aralık 2020 - 20:16

tek sipariş olan hesaba gelmiş

100 küsür hesaptan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 10 Mayıs 2021; 23:21:29 >
  • Teşekkür ederim hocam

• nasıl dağıtılıyor bu kuponlar çok merak ediyorum. bize neden gelmez ki.

• Ne kasım sonunda ne aralık başında alışveriş yaptığım hesaba gelmiş.

• 50/25 vermis kiyafette gecerli.

TRENDYOL SENİ ÖZLEDİK İNDİRİMİ YÜKLEMİŞ 100/40

• toplu kontrol için uygulama olsa keşke.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.