Şimdi Ara

TRENDYOL SENİ ÖZLEDİK İNDİRİMİ YÜKLEMİŞ 100/40 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
14.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aylardır kullanmadığım 3 hesabıma da gelmişti, galiba ilk defa şans yüzüme güldü  

• Trendyol kargoyu 12 TL yapmış. Yuh be..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • konuyu niye hala hortlatıyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ssoc

Trendyol kargoyu 12 TL yapmış. Yuh be..

1 ayda yakıta gelen zamlardan sonra normal bana göre

• Konuyla alakasız ama Trendyol cüzdanımdaki bakiyeden bilgim dışımda alışveriş yapılmış. Trendyolu aradım ısrarla doğrulama kodu gelmeden yapılamaz diyorlar ama yapılmış ve bununla ilgilide hiçbir araştırma vs yapmıyorlar. Trendyolda kayıtlı kartı olanlar ve cüzdanda bakiyesi olanlar dikkat etsinler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • piayback P kullanıcısına yanıt

Trendyol cüzdanda alışveriş yaparken sadece altın alırken ve buyük tutarlı alışverişlerde doğrulama kodu geliyor. Küçük alışverişlerde doğrulama kodu gelmiyor. Trendyol müşteri hizmetleri ve asistan da yazan elemanlar tam bir facia zaten. Söyledikleri birbirini hiç tutmuyor.

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    79 Try, 106 Try ve 418 Try olarak 3 adet alışveriş yapılmış. Hiç birinde cep telefonuma doğrulama kodu gelmedi. Yukarıda yazdıklarım haricinde 76 Try tutarında bir alışveriş daha yapılacakmış bununla ilgili telefonuma doğrulama kodu geldi ve bu alışveriş gerçekleşmedi. Diğer alışverişleride bu sayede farkettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ssoc S kullanıcısına yanıt
    İyi ya dün iyi ki siparişi vermiştim 9,99dan 25 farklı mağazadan 25 kalem ürünü alt limitsiz 25tl çek kullanarak ve sadece 10tl ödeyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 31 Mayıs 2021; 14:58:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piayback

Konuyla alakasız ama Trendyol cüzdanımdaki bakiyeden bilgim dışımda alışveriş yapılmış. Trendyolu aradım ısrarla doğrulama kodu gelmeden yapılamaz diyorlar ama yapılmış ve bununla ilgilide hiçbir araştırma vs yapmıyorlar. Trendyolda kayıtlı kartı olanlar ve cüzdanda bakiyesi olanlar dikkat etsinler.
    hangi kredi kartı ile cüzdana yükleme yaptı isen o kartın bankasına harcama itirazı oluşturdur.

Cüzdana para attım , fakat harcama yapmadığım halde cüzdanımdan param eksilmiş dersin. Onlar durumu ty ye aktarırlar..Ümüklerini sıkarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssoc S kullanıcısına yanıt

yakındır ücretsiz kargoyu da 75/100 tl ye çıkarması. kargo konusunda amazon ve hepsiburada en iyisi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.