< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TRENDYOL SENİ ÖZLEDİK İNDİRİMİ YÜKLEMİŞ 100/40 (4. sayfa)
-
-
birşey satın alamıyorsun parasını versende.
-
Özle beni Trendyol, yükle kuponları, bugünlerde alacaklarım birden arttı nedense
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kral, teşekkürler derini iyi almışsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
trendyol marketten ne alsam iptal ediliyor acaba sebebi nedir kara listemi olduk
-
Hesabı askıya almışlardır. Trendyol siparişi de alınmaz bu durumda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gzegentrendyol marketten ne alsam iptal ediliyor acaba sebebi nedir kara listemi olduk
tekrar tekrar aynı indirimi kullanmaya çalışınca normal,kuponsuz sipariş verin bişey olmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: alisverisadamitekrar tekrar aynı indirimi kullanmaya çalışınca normal,kuponsuz sipariş verin bişey olmaz
Alıntıları Gösterpeki annemin telefona kurdum 50 25 verdi uye adi olarak once annemin adini verdim kart olarak benim sanal kartla odedim iptal geldi
acaba uye adi kart adiyla farkli diyemi dedim üye adi kendi adimi yapip onceden kullanmadigim sanal kartta odeme yaptim yine iptal geldi. bu nedendir
-
Beni de özlememiş
-
2 hesabıma gelmiş hemen kullandım konu sahibi arkadaşa teşekkürler
-
Bana yine hüsran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gzegenpeki annemin telefona kurdum 50 25 verdi uye adi olarak once annemin adini verdim kart olarak benim sanal kartla odedim iptal geldi
acaba uye adi kart adiyla farkli diyemi dedim üye adi kendi adimi yapip onceden kullanmadigim sanal kartta odeme yaptim yine iptal geldi. bu nedendir
Alıntıları GösterFarklı kart farklı cihaz olacak.başka cihaz yoksa paralel space gibi uygulamalarla yeni telefon gibi gösterilirse sıkıntı olmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: alisverisadamitekrar tekrar aynı indirimi kullanmaya çalışınca normal,kuponsuz sipariş verin bişey olmaz
Alıntıları Göster50/25 indirim kuponunu ne diye veriyor bu trendinyol extrakerest?
müşteriyle kafa bulmak için mi her zaman 50/25 indirim der
sonra siparişi iptal eder hesabı askıya alır banlar vatandaş bundan ne anlar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: gzegenpeki annemin telefona kurdum 50 25 verdi uye adi olarak once annemin adini verdim kart olarak benim sanal kartla odedim iptal geldi
Alıntıları GösterŞüpheli diye hesabı blokluyorlar ama telefon ile alakası yok ödeme yapılan kredi kartını blokluyorlar bende de öyle herşeye iptal geliyordu sildim kurtuldun komple trendyolu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: vitriol50/25 indirim kuponunu ne diye veriyor bu trendinyol extrakerest?
müşteriyle kafa bulmak için mi her zaman 50/25 indirim der
sonra siparişi iptal eder hesabı askıya alır banlar vatandaş bundan ne anlar?
Alıntıları GösterHer müşteri 1 kere faydalansın diye veriyor.1'den fazla yararlanırsan yakalarsa banlıcak tabi.
Yakalanmaa yöntemini de yazdım Farklı kart farklı cihaz olacak.başka cihaz yoksa paralel space gibi uygulamalarla yeni telefon gibi gösterilirse sıkıntı olmaz
-
Uzun süredir trendyola bakmıyordum. Konuyu görünce kontrol ettim. Bana da gelmiş 100/40 indirim. Konuyu açana teşekkürler.
Not: Tek üyeliğim var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da gelmiş, Altın ve telefon harici tüm kategorilerde geçerli diyor ancak steam ve ya valorant kodu almaya çalıştığımda kupon geçmiyor..
Bilginize.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LexalaviosaBana da gelmiş, Altın ve telefon harici tüm kategorilerde geçerli diyor ancak steam ve ya valorant kodu almaya çalıştığımda kupon geçmiyor..
Bilginize.
Dijital kodlarda da geçmemektedir. Sadece bazı antivirüs programlarında geçiyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X