Trendyol sevicileri gören var mı? "Trendyol varken N11 kumda oynasın" diyen tayfanın sesi çıkmıyor sanırım. |
Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (20. sayfa)
-
-
Arkadaşlar trendyol cüzdan yüklemesi ve aktifleştirilmesinden kazanılan ile seni özledik çekleri birarada kullanılabiliyor mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Önceden kullanılıyordu artık kullanılmıyor, en son 50 cüzdan yüklemesinde kullandırtmadı.
Tüh be. O zaman bir manası yok.
Alagözlwrden geçen almıştım tam 20 gün boyunca kargo yapmadılar ve iptal ettim inşallah sizinkini kargoya veirler
100'e 40 çekinin sepet indirimini iptal etmesi rezillik, kargo parasıyla birlikte neredeyse çeksiz fiyata geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 9 Kasım 2020; 15:14:44 > -
Sepet içeriği değiştirildi, devam etmek için
X
Trendyol 45 dk dır ödeme sayfasında sorun var, enteresan.
Sepete Dön
-
alacağım şeyler hem 97 tl 99 tl falan. 100 tl üstü kupon kullanabilmek için düşük fiyatlı kargo ücretsiz ürünleri bulmanın bir yolu var mı?
-
100/40 sepet indirimini iptal etmiyor. Önce kupon düşüyor sonra sepet indirimi yapılıyor
-
o hesap banlı o zaman banlı hesaplarda o hatayı veriyor
-
-
10lt bizim ayçiçek yağı 40tl çek ile 73,9 a geldi
febreze 4lü 25tl çek ile 31,9
febreze platinuım 3lü 25tl çek ile 30,9
25tl çek ile 72rulo selpak 54,9tl
25tl çek ile 88 yıkama alo platinum fairyli 44,9
40tl çek ile 2kg antep fıstığı 96,9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 9 Kasım 2020; 15:39:2 >
-
Levi’s Erkek Pantolon 129,90TL
trendyol.comLevi's Erkek 512 Slim Taper Jean 28833-0013 | Trendyolhttps://www.trendyol.com/levi-s/erkek-512-slim-taper-jean-28833-0013-p-3153016?boutiqueId=534563&merchantId=968
*Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 Adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pore -- 9 Kasım 2020; 15:41:3 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
moonster tulpar yeniden stoğa girmiş
-
100TL'ye 40TL + cüzdana gelen 20TL + bu indirimleri de birleştirince indirimsiz hali 150-160'ü geçen sepeti 54.90'a getirdim.
aldığım ürünler:
-
Hocam bu çekleri nasıl alıyorsun bana çok saçma markaların çeki geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: boldpilots
Hocam bu çekleri nasıl alıyorsun bana çok saçma markaların çeki geliyorher alışverişte yeni hesap hocam. eski hesaba bir süre sonra çek gelebiliyor. veya visa kuponu
-
Bana da hiç indirim kuponu vs gelmedi, yeni hesapta açtım ama gelmedi, gelir mi 100 e 40 vs kupon yoksa başka yeni hesaplar açsam mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung m21güzel indirdi 2200 e çektim gitti stoğuda bitmiş hemen
takip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X