< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (22. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: K@sToR100/40'lık kupon zaten sepetteyken kullanılıyor. Cüzdan için de 10TL cüzdanı aktifleştirdiğin için, 10TL'de cüzdana 40TL para yüklerken verdiği için geliyor. Cüzdan bakiyen 60TL oluyor. Böylece 100TL lik alışverişi 40TL'ye getirmiş oluyorsun. İşlemleri mobil uygulamadan yaptım. Web'den cüzdana bakiye yüklenmiyor sanırım.
Bu arada 100/40 lık kupon 3-4 ay alışveriş yapılmamış hesaplara seni özledik adı altında tanımlanıyor.
Alıntıları GösterHocam merhaba,yüklemede 10 tl kazanmak için herhangi bir yükleme alt limiti var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bonus flaş trendyol 150/50 kod veriyor ama bakıyorsun garanti üye işyeri değil.
-
trendyol.comMustang 1805 04 Erkek Güneş Gözlüğü | Trendyolhttps://www.trendyol.com/Mustang/1805-04-Erkek-Gunes-Gozlugu-p-55450317?boutiqueId=540002&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=product_free&link_contentid=55450317&link_userID=1778005&utm_campaign=55450317&utm_medium=product_free&utm_source=share&utm_term=1778005
Mustang güneş gözlüğü 109 tl
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
trendyol.comSKECHERS Dynamıght 2.0- Rayhıll Erkek Spor Ayakkabı | Trendyolhttps://www.trendyol.com/SKECHERS/Dynamight-2-0--Rayhill-Erkek-Spor-Ayakkabi-p-40491208?boutiqueId=540263&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=product_free&link_contentid=40491208&link_userID=1778005&utm_campaign=40491208&utm_medium=product_free&utm_source=share&utm_term=1778005
Skchers ayakkabı 350 tl
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZaPT!Y3Peki kargoya gidip mi iade yapabilirim, yoksa getiren kargocu geri alıp gider mi ? :) Kargoya gidip gelene kadar yakacağım yakıta yazık olacak da :)
Alıntıları GösterSenin gibi tipler yüzünden kargolar gecikiyor. 3 kuruş yakıt yakmamak için kargocu gelsin, gitsin.
Millet sonra burada ağlar. Bunun gibi 10 tane çıksın kargomuz bize ulaşamaz o gün.
-
sahte olmasın ,baska sitelerde 300 tl cıvarı
-
Jack jones kot ceketler de güzel fiyatlar var.
trendyol.comJack & Jones Jean Ceket - Alvin Jacket SA 002 12154579 | Trendyolhttps://www.trendyol.com/Jack--Jones/Jean-Ceket---Alvin-Jacket-SA-002-12154579-p-32275020?boutiqueId=534563&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=product_free&link_contentid=32275020&link_userID=15634569&utm_campaign=32275020&utm_medium=product_free&utm_source=share&utm_term=15634569
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 9 Kasım 2020; 18:43:37 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: HanDar05Hocam merhaba,yüklemede 10 tl kazanmak için herhangi bir yükleme alt limiti var mı?
Alıntıları Göster10Tl alt limiti var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aselsanci
9 lirada kargo ekliyor ondan80 liraya kargo ucreti mi aliyor oha bitmiş trendyol
quote:
Orijinalden alıntı: paradise37Şu trendyolun 100/40 kupon olayından nefret ediyorum. Kuponu aktif etmeden önce bedava olan kargo kuponu aktif edince saçma sapan miktarlar çıkarıp kargo ekliyor. 40 Tl indirim falan olmuyor.
Aynen nasıl bir sistem yaptılarsa ne yapiyorlar ediyorlar kargoyu sokuyor 10 tl çek den yiyor buda.. taksitte yok zaten..
40/100 indirimim var. diyelim ki 40 lira olan (30 lira ve üzeri bedava kategorisinde bulunan) üç ürün ekliyorum. Yine de kuponu kullaninca kargo cikartiyor normal mi bu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenp136 -- 9 Kasım 2020; 19:6:0 >
bu kod hala var mi? gecen gun uyari geldi baktim trendyol diye arattim bulamadim.
-
Aratınca çıkmıyor uygulamada baya aşağılarda duruyor ben de zor buldum. Eğer asıl veya sanal kartından biri mastercardsa ve son 6 ay trendyolda kullanmadıysan gelmiştir.
-
Isterseniz donuste subede bekleyen kargodan alip mahallede dagitalim olur mu? Kargocularin is yukunu azaltmis oluruz.
eger adrese teslim veya adresten alim hizmeti varsa yapacak tabiki. Yogunlugu varsa calisan, sube sayisini arttirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: K@sToR10Tl alt limiti var
Alıntıları GösterSağolun hocam cevabınız için
quote:
Orijinalden alıntı: paganraSenin gibi tipler yüzünden kargolar gecikiyor. 3 kuruş yakıt yakmamak için kargocu gelsin, gitsin.
Millet sonra burada ağlar. Bunun gibi 10 tane çıksın kargomuz bize ulaşamaz o gün.
Alıntıları GösterSenin gibi tipler de böyle boş boş yazarlar işte. Kargo ile aramda ki mesafenin ne kadar olduğunu bilip bilmeden kafana göre yaz bakalım. Git kargoda işe başla o zaman sen , işler daha çabuk yürüsün ;)
-
-
Favorilere aldigim urunlerde indirimi birak zam gelen olmus. Bu nasil is
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
4 ürün sepete ekledim 108 civarında. 100/40 çek var aktif olmuyor.Tek ürünün 100 TL ve üzeri mı olması lazım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X