Arkadaşlar Selam, Trendyol'da 9-10-11-12 Kasım'da SÜPER İNDİRİM GÜNLERİ kampanyası başlayacak. Takip ettiğiniz ürünler varsa kampanya öncesi ve kampanya sırasındaki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. |
Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım)
-
-
Inanilmaz, Efsane, Süper, hiper, uber indirim günleri isim kalmadı artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
n11'in 11.11 ine çomak sokma günleri.
-
yaklaşıyor , çöp yaklaşıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gelsin 50/100 100/300ler
Bu Trendyol çok uyanık hep maaşı aldıktan sonraki günlerde indirim yapıyor özel çalışma yapıyorlar sanırım Türkiye'de maaşlar hangi gün yatar diye
Paylaş kazan günleri de olsun babbaaa
biraz para ayırayım
Aman yavaş gelsinler
-
N11 in herkes 11.11 kampanyasını söylüyorda ortada şu an hiçbirşey yok geçen senelerde bu zamanlarda çoktan başlamış oluyordu.
-
Takipte kalalım, teşekkürler.
çek versin bana her gün kasım
isim kalmadı uber zuber siber falan filan fismekan
Bu trendyol işi çözmüş. Bizim millet 2 şeyi çok sever. Birincisi indirim ikincisi termos. Bu ikisini verin dolar isterse 20 tl olsun.
Paylaş kazan rüyalarıma giriyor yalvarırım paylaş kazan yap trendyol
-
ya ne indirimi her ay tarih verip indirim yazıyorlar bindirip indiriyorlar
-
N11'den rol çalma günleri
Geçen seferki gibi kargo faciası olmasın
n11'in 11.11 ine çomak sokma günleri. |
Inanilmaz, Efsane, Süper, hiper, uber indirim günleri isim kalmadı artık.
|
Trendyol'a bakınırken rengarenk lunaparkta aradığı istasyonu bulamayan çocuk gibi hissettim. Her yer cıvıl cıvıl ama ne lunaparkçı ne de biz eğlenemiyoruz gibi. Bu zamanda yeni normal bu heralde.
|
N11 in herkes 11.11 kampanyasını söylüyorda ortada şu an hiçbirşey yok geçen senelerde bu zamanlarda çoktan başlamış oluyordu. |
Bu trendyol işi çözmüş. Bizim millet 2 şeyi çok sever. Birincisi indirim ikincisi termos. Bu ikisini verin dolar isterse 20 tl olsun.
|
işte bu yüzden rekabetin her zaman halka yaradığını görüyoruz örnek vereyim bizde toplam 3 operatör var nerdeye hiç rekabet yok aralarında 5-10 tl oynuyor ama 10 tane operatör olsa hat alana telefonu bedava verirler rekabet iyidir. |
Herhalde bahsettikleri indirimleri fiyatlara daha uygulamadılar. Çünkü bakıyorum da ben indirim filan göremedim. Sadece siteyi pavyon gibi rengarenk yapmışlar fark o yani
Ha bir de uygulamanın logosunu değiştirmişler. Başka fark yok |
Trendyolun gözünü seveyim gitti gidiyor n11 bitik ne varsa g yine trendyolda var bu sene n11 den hiç bir şey aldırmayacak. 11 11 de yine trendyol siler süpürür bence çekleri çok konuşulacaktır. n11 den bu sene pek bir şey beklemiyorum. |
Sepete 224 tlye eklediğim bot 259 tlye inmis ;))
|
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- tod süper dolu paket
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- vodafone numara taşıma faturalı
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X