Şimdi Ara

Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
36
Favori
111.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu 100e40 kuponlar olmasa hayatta kullanılacak site değil de neyse ki kupon konusunda üzmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bence iyi oluyor. Çek denk gelirse her türlü yararlanılır.

• işte bu yüzden rekabetin her zaman halka yaradığını görüyoruz

örnek vereyim bizde toplam 3 operatör var nerdeye hiç rekabet yok aralarında 5-10 tl oynuyor ama 10 tane operatör olsa hat alana telefonu bedava verirler

rekabet iyidir.

• Trendyolun gözünü seveyim gitti gidiyor n11 bitik ne varsa g yine trendyolda var bu sene n11 den hiç bir şey aldırmayacak.

11 11 de yine trendyol siler süpürür bence çekleri çok konuşulacaktır.

n11 den bu sene pek bir şey beklemiyorum.

• Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım)

İndirimleri iyi güzel hoşta trendyolun tersi çok kötü arkadaşlar gelmeyen kargolar, iade edilmeyen ücretler, iade yapılamayan ürünler bütün bu riskleri göz önüne almak lazım

• süper hiper falan hepsi hikaye indirimin i'si yok bu trendyolda

• quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Bu trendyol işi çözmüş. Bizim millet 2 şeyi çok sever. Birincisi indirim ikincisi termos. Bu ikisini verin dolar isterse 20 tl olsun.

son zamanlarda çalışan nüfusun bir kaç katı termos satıldı,ama halen talep var!

• İliğimizi kuruttunuz yeterr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım n11 e çomak sokarlar 😅
    N11 1 kasımda duyurucakmış bekleyen varsa

• Kampanyaya daha 2 hafta var, çer mi çöp mü olup olmayacağı belli değil, ne kadar goygoycu varsa hepsi doluşmuş burda konuyu şimdiden 2 sayfa yapmışlar bile.. Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım)  Şimdiden hayaller paris modundalar, 9 kasumda gerçekler çer çöp olduğunda gene saydırırsınız trendyola

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

İliğimizi kuruttunuz yeterr
    A olur mu öyle şey, uzun süre sonra mükemmel denilebilecek fiyatlara adam gibi fındık fıstık yedik, cüzdan bakiyelerimizi hazırladık bekliyoruz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyola laf edeni Allah carpar. Tamam musteri odakli bir anlayisi yok ama verdigi cekler ile diger eticaret sitelerini donunda salliyor. Bundan sonra trendyola laf eden karsisinda beni bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archmeister -- 26 Ekim 2020; 20:31:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keylogger38

n11'in 11.11 ine çomak sokma günleri.

Trendyol Alibaba'ya bağlı. 11.11 indirimi Alibaba'yla anılır. Bir taraf çomak olurken diğer taraf anca kürdan olur.Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) 

https://www.bloomberght.com/alibaba-bekarlar-gunu-nde-31-milyar-dolarlik-satis-rekorunu-asti-2237660

• giyim konusunda gayet iyi. 30 liraya pijama takımı aldım, beğenmezsem yer bezi yaparım dedim, gelen ürün lcw den kaliteli. Ki lcw pijamaları 80-100 bandında.

Kullandığım seher yıldızı atleti 6lı paket 35 liraya aldım. koray da 6lı paketler 100 lira.

Uzun kollu kazak aldım. pek beğenmedim ama çarşı pazar gezinirken kullanırım.

35 liraya uzun kollu gömlek aldım, hem ince, gayet beğendim. En son trendyolun kendi üretimi giysilerinden aldığımda boyası atletime çıkmıştı, kapı paspası yapmıştım. Yıllar içinde kendini geliştirmiş.

Ama mi bluetooth kulaklıklarda yaptığı rezaleti unutmadım. Zira millete çakma ürün göndermiş, tüketiciler iade etmeye çalışınca satıcı kabul etmemiş ve trendyol "benim yapabileceğim bir şey yok, kulaklık iade edilemez demişti."

yani elektronik için amazon halen ilk tercihim . Ama giysi konusunda trendyol gayet iyi bir yerde. Aksesuar ,kılıf,adaptör ve ev için araç gereçler için de n11 ve gittigidiyor tercih ediyorum.

Ama toplantı vs için kullanacağım giyecekleri internetten almıyorum. Onları mutlaka mağazadan alıyorum.

• tubytube kullanıcısına yanıt
    Evet çereze boğdu bizi... çay, şeker, deterjan ıvır zıvır çok kişiye ulaştı trendyol.

• Trendyoldan 25/75, 100/500, 40/100 vb. kuponlardan son 1 ayda 2000 TL ye yakın alışverişim oldu. Çok da memnunum alışverişlerimden. Alacağım ürünlerin fiyatlarını diğer sitelerle karşılaştırıp öyle alıyorum. Hemen hemen hiç birinin diğer sitelerdeki fiyatlarla çok farkı olmuyor. Kuponla da oldukça indirimli oluyor. Zaten geç gönderilen ürün olunca da alt limitsiz 25 TL kupon veriyor. Onun için geç gönderilen kargoya da üzülmüyorum.

• Trendyol 75/25 kupon alabilen var mii daha vermiyor sanki alan özelden alabiliyoruz desin lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: mcdaredevil_17

İndirimleri iyi güzel hoşta trendyolun tersi çok kötü arkadaşlar gelmeyen kargolar, iade edilmeyen ücretler, iade yapılamayan ürünler bütün bu riskleri göz önüne almak lazım

senin kargo Türkiye'yi dolaşıyor hocam

seyahatte

AKASYA SCden çıkmış Adana Van hakkari Artvin başıboş dolaşıyor

benim de bir Fairy siparişim 1 aydır Trendyol Express ile yolculuk yaptı AGT kurye mi ney de getiremedi en son Afyondan UPS kargo getirdi 35 gün sürdü macera

4 gün sonrada Trendyoldan salatalığın biri aradı kargon eline ulaştımı diye

ne diyeyim?

Mahmut dedim geçtim

• n11 in cebine girecek parayı resmen çekti aldı. para ile sattığı çekleri kendiliğinden veren trendyola teşekkür ederim. n11 den 100/30 nasıl alacağız diye takla atarken 100/40ları dağıttı

• vitriol kullanıcısına yanıt

hocam 35 gün oldu hala dolaşıyor gerçekten bu işin sonu nereye varacak heyecanla bekliyorum :D bakarsın yurt dışı seyahatine filan da gönderirler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.