Şimdi Ara

Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
36
Favori
110.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en leş alışveriş sitesi. Burayı sevenlerin %90'ı hatalı fiyattan ürün alıp iptal edilince çek alanlar. Kargoya verilmeyen siparişi iptal edemiyorsun, müşteri hizmetleri hiçbir sorunda sorumluluk almıyor topu satıcıya atıyor satıcıya zaten ulaşamıyorsun, kafalarına göre istedikleri kişilere kupon tanımlıyorlar. Her indirim dönemi millet buraya gelip bindirim olmuş önceki fiyata inmiş diye ağlıyor ama indirim bitince gelen yorumlar en iyi indirimdi şunları aldım süper uygun oldu bilmem ne oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 100/40 indirimli 2 ürün alıp 1'ini iade ettikten sonra geri yüklenen kupon da 100 TL altlimitli mi oluyor

• Yine yalan dolan indirimler, 35424 hesabı olan kişilere tanımlanacak indirimler... Ben almayayım, önce arka arkaya kaybolan kargolarımın, iptal edilen siparişlerimin hesabını versinler.

• Deve Katili kullanıcısına yanıt

evet

• Yedaself kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kelimesi kelimesine size katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepte para kalmadı hocam... ne indirimi...

• Yedaself kullanıcısına yanıt
    Şunuda belirtelim 100/40 diye verilen çekler gerçekte 100/30'dur 40₺ hiç inmiyor ve insanlar 30₺ indirim için çekmediği rezillik çile kalmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süper indirim olsunda ne olursa olsun bu ay 40 bin harcadım şimdi bi 60 bin de n11 ve Trendyol için bütçe ayırdım yaşasın indirimmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 28 Ekim 2020; 8:42:17 >
  • radko kullanıcısına yanıt

Bebek bezi alıyorum ve tam 40 lira düşüyor. Neye göre düşmediğini söylüyorsunuz?

• Pek bir indirim olmuyor. Tam tersi sepetimdeki ürünlerin fiyatlarının arttığını çok gördüm. Ama bu sene kupon bolluğu var Trendyolda. En basiti 75/25 bile N11 den daha iyi. Keza 100/40 - 150/50 vs.. Üstelik kargo geç geldi diye 25 tl alt limitsiz kupon tanımlıyor. Ürün gönderilmezse de tanımlanıyor.

• Merhabalar kulak üstü Bluetooth lu bir kulaklık almam istiyorum. Hem masa ustu bilgisayarımda kullanabileceğim hem de telefonumda bunun için akg y400 ve y500 modellerine baktım. Y400 şu an her yerde indirimde 380tl bu Kasım indirimlerinde daha da düşer mi fiyatı ? Ve kullanan varsa önerir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: James Deen

Merhabalar kulak üstü Bluetooth lu bir kulaklık almam istiyorum. Hem masa ustu bilgisayarımda kullanabileceğim hem de telefonumda bunun için akg y400 ve y500 modellerine baktım. Y400 şu an her yerde indirimde 380tl bu Kasım indirimlerinde daha da düşer mi fiyatı ? Ve kullanan varsa önerir misiniz

Az önce Trendyol hesabıma girdim 100 e 40 kupon vardı fakat kulaklık için kullanmadım gibi nedeni nedir

• eCoLL kullanıcısına yanıt

Keza 100/40 - 150/50

Ecoll bey bu 2 kupon bana gelmedi millete nasıl geliyor hayret. Parayı basmak mı gerekiyor çözemedim :))

• Bu ay paylaş kazan vb bir kampanya olmayacak mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖNCE BİZİM KOLEKSİYON PAYLAŞ KAZAN KUPONUMUZU VERSİN ÜÇKAĞITÇI TRENDYOL

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Bana da ilk defa geçen ay 100/40 geldi. Görünce şaşırdım. Bu ay 75/25 geldi. Rastgele kupon dağıtıyor trendyol. Artık şansa kalmış. Yada 10+ hesap açıp beklemeye çekileceksiniz.

• Paylaş kazan olucak mı acaba yine 50 TL ye bişeler alırdık 😅

• her ay da indirim var, anlamadık ki.

• Trendyoldan kuponla sanalmarket alışverişi yapmak istiyorum ama sipariş onay bölümünde Migrosdan saat dilimleri alınamadı hatası veriyor.
    Sabahtan beri aynı. Varmı daha önce karşılaşan?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.