Şimdi Ara

Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
36
Favori
110.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karlıoğlu markası 136.90 ₺ Antep fıstığı da. 100/40 ile kg fiyatı 48,5₺ ye geliyor. Bunu öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathematician0 -- 8 Kasım 2020; 18:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mathematician0 kullanıcısına yanıt
    10/40 nasıl anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matematisyan, hesap hatası mı var acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 100/40 kuponu kast etmiş herhalde.
    136-40=96 96/2=48

Böyle kalırsa güzel fiyat. Arkadaş bakıyorsa buralara 1 kiloluğu düz 75 yapsın 75/25 kullanılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 8 Kasım 2020; 18:50:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ki kupon vermemiş trendyol.

geçen ay 2000 liradan fazla alışveriş yaptım . Elimi biraz tutmam gerek :)

• univeiler türkiye 50/10 dolmuş bütün hesaplara işe yarar çok az kupon gelmiş

• trendyol deneme yapıyor galiba, indirim başlamadan garanti kodu ile tosla 30 hakkımı kullandım. bunlardan satın aldım.

Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım)
  • bana mı öyle geldi bilemem ama, sepeti tamamlamak için kargo bedava olan ucuz hiç bir şey yok. trenyol önlem almış olmalı. haberiniz ola arkadaşlar.

• Daha önce forumda da satış yapan ENEOS satıcısı yagburada'nın fiyatları güzel gibi:

• Kuponları kafasına göre mi dağıtıyor Trendyol, sepete attık günlerdir bekliyoruz.

• https://www.trendyol.com/tum--urunler?q=lotto&qt=lotto&st=lott

%60 indirimli ürünler var diyor, ama sepette indirim düşmüyor.

• Satoshi Nakamoto kullanıcısına yanıt

Enos markasını bilmemde en son trendyoldan castrol edge yağ aldım kutusu çok amatör hazırlanmış :) bir daha online yağ almam . Marka sahibi satarsa alınır belki ama gerisi hikaye ...

• Bu trendyolda satılan nike adidas ürünleri sahte mi arkadaşlar satan mağazaların isimleri puanları hiç güven vermiyor.

• başladı vira bismillah

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Maalesef büyük bir ihtimalle sahte...
    Bizzat bana denk geldi Adidas.

• Hani telefonlarda indirim yok..hepsiburadada iphone 11 6800 di burda 7100 🤔🤔

• umut5566 U kullanıcısına yanıt
    Evet yok ben de bakıyorum şimdi.

• Geçen seneki 100/50 ve 300/100 gelirse haber edin, onun dışında 100/40'lar visa ile seni özledikle zaten normal zamanda gelen indirimlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Bu trendyolda satılan nike adidas ürünleri sahte mi arkadaşlar satan mağazaların isimleri puanları hiç güven vermiyor.

trendyolda satılan kıyafet,ayakkabı bot , deterjanlar,temizlik ürünleri vesaire %90ı sahte. ürünleri kendi üreten firma satmadığı sürece bu dediğim geçerli.

• 1 tane bile adam akıllı indirimde olan ürün yok.. boşu boşuna beklemişiz trendyolu.. Tırt hepsi..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.