Şimdi Ara

Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
36
Favori
111.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ge620dx

Önemli olan adet fiyatı 1 TL'ye her türlü bulursun zaten. Bir DonanımHaber ölücüsü bilir bunu.

dh ölücüsü kuponsuz almaz. 25tl kupon kullanır ve 72 rulo selpağı 55tl ye alır. + cashback

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 8 Kasım 2020; 21:5:40 >
  • Hepsiburada indirimlerinden daha kötü. Birçok ürüne baktım hiçbirinde indirim yoktu. İllaki fırsat vardır ama yok denecek kadar azdır eminim: )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

15₺ sattı hepsiburada pappia hemde 32 li

kaç asır önce sattı ? 10tl de kargo ekleyince ne etti ? bunun 72 rulosunu kargo dahil 55 e alabiliyorsun. taş gibi kolide geldiğinden ezilme gibi bir söz konusu bile değil

• n11'in eline çok iyi bir fırsat geçti hepsiburada ve trendyol çuvalladı. Bakalım n11 ne yapacak

• Daha Amazon var hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sepete ürün eklenmiyor

• mehmetyegen01 kullanıcısına yanıt

aynen sistemsel hata diyor

• Ben de ekleyemiyorum ☹️

• Trendyolu artık tamamen sildim. PTT Kargo günlerce evde bulunmamıza rağmen ürünü eve getirmedi, şirket yardımcı olmadı. 100/40 kuponla 120 liraya ürün söylemiştim, ürünlerden biri eve gelmeyince iade oldu, sonra kargo bedavadan muaf oldum, kupondan muaf oldum, elime ne ürün ne para geçti.

Hakkım bin haram olsun, işini hakkıyla yapmayan herkesin boğazında kalsın.

• Ekonomi de belirsizlik doları hızla arttırabilir. Çarşamba ya fiyatları yükseltebilir satıcılar. N11 de çuvallayabilir. Kaldiki takip ettiklerimde haftalık yüzde 5-8 artmış ürün fiyatları zaten.

• Bakalım ne indirimler var

• İndirimden önce çeyrek altın 904 TL. idi. Sonra %1 indirim yaptılar 901 TL. ye düşürdüler. Tam altın ise 3570 Tl. idi. O anda fiyat yükseltecekler diye sepete attım alacaktım. %2 gelebilir mi diye düşünürken baktım fiyat yükselttiler.

İndirimden sonra ( %1) çeyrek altın en ucuz 908, tam altın 3590 Tl. oldu. Bu satıcıların yatacak yeri yok.

• çöktü site bu ne la

• ulan alibaba guya çöktüü

• quote:

Orijinalden alıntı: ByTMY

ulan alibaba guya çöktüü

bence hepsiburada ve n11 ddos yapıyorlar :)

• 8 bin civarı indirime giren bir PC olursa alıntı yapabilir misiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9 kasım diyor indirimlere 8 inde başlatıyor. asıl gariplik en başta bu bence

• Göze çarpan tablet leptop var mı indirimi arkadaşlar

• Kesinlikle Hepsiburada'dan da kötü. İndirimli diye sundukları telefonlar HB'de şu an daha ucuz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.