Şimdi Ara

Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.087
Cevap
629
Favori
479.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cüzdandan karta aktarabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia sx1 N kullanıcısına yanıt
    The mill den memnun kalmistik. Bir keresinde nily aldigimda acaip agir zeytin kokusu vardi.zar zor bitirdik.4-5 kere almistim daha evvel. O olaydan sonra birndaha yanaşmadim

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Var ordan iptal ederken seçim yapıyorsunuz, yada cüzdana aktarıp karta alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 8 Kasım 2021; 10:0:23 >
  • fagala kullanıcısına yanıt

Trendyol asistana tıklayın, canlı desteğe ulaşın. Ben kuruşuna kadar geri aldım.

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt

niye düşmüyor bu şekilde

Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu]
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Kendi sitesinden indirim mesajı geldi oraya da bakın.

• Bu trendyolda cüzdana sanal kartımla yükleme yapamıyorum banka reddi diyor kart nete açık vs her zaman yapıyordum nedense olmuyor 1 haftadır daha önce karşılaşan varmı ?

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Bende sormadı hocam. Direkt cüzdanınıza aktarılacak ibaresi çıktı.

• trendyol kupon da tanımlamamış.

• Standart natürel sızma olarak soğuk sıkım olanı tüketiyorum alınabilir Kristal ve Taris gibi... Gurme zeytinyağı derse Asiltane tüketiyorum alınabilir. Markanin adı tağşiş listesinde olmadığı sürece kendiniz ml veya lt olarak tüketin yorumlayın her mahsulde ve damakta değişebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 10000 tl üstü tv alacağım trendyoldan, nasıl en ucuza getirebilirim yardımcı olabilecek var mı kupon vs filan satan varsa 10bin üstü alabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kafayı yemiş bunlar, bitane kupon vermemişler fiyatları indirip bindirmişler insanların alışveriş yapacağını sanıyorlar

• zaten bekledikleri ticareti gerçekleştiremediklerinde ekstra indirim yöntemine gidip kupon tanımlamaları başlıyor. az sabredin. gerçekten alışveriş yapan sayısı düşünülen rakamın altında ise o rakamı tutturmak için anlık sıcak kampanyalara gidecekler.

• gösterdi ama

Elletmedi!

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

iyi fiyat da renkten kaybediyor

• Arkadaşlar trendyol elit olunca atıyorum maviden veya trendyol milla dan bir şey alınca da kargo bedava oluyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.