< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 8 Kasım 2021; 16:5:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu] (16. sayfa)
-
-
Su an elitim 10 20 30 40 49 a kadar herhangi bi ruhunda kargo var ancak farklı firmalardan 50 yi geçince ücretsiz kargo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol LCW ye baksında reklam bütçesini müşterilere dağıtarak nasıl reklam yapılır onu görsün.
-
bugün 6 da kupon dağıtımı varmı gene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vermedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kupon vermedi bugün. normalde vermiyecekmiydi ? sanki 8 9 10 11 de de verecek diye okumutum
-
Aynen alt limitsiz vermedi
Bugün vermedi ama güzel kuponlar vardı 300/50 mavi 150/50 trendyol gibi
Nasıl trolledi bizi Trendyol haha :) Hepimiz mega kuponlar gelecek diye telefon başına kilitlendik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu kuponlara nereden ulaşabiliyoruz?
-
Ana sayfada mega kupon diye çıkıyo ama şuan güzel şeyler kalmamıştır
Bugün altlimitsiz yok. Reklamlara o kadar para verirsen 3 gün zor dayanırsın. Belki de beklediği satışı yakalayamadı. Neyse bize yine paylaş kazan yolları göründü.
-
Mega kuponlara odaklandığımdan telefonlarda geçerli 250'yi de alamadım..
-
Geçen sene 11 Kasım indirimlerinde 7 milyon adet sipariş verilmiş bu siteden. Bu da kargo sistemini kilitlemiş, kargolar kotalı sisteme geçmişti. Yani bu adamların satış kaygısı olacağını sanmam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mavi mi nerdeydi ben banner bakiyorum kuponlara nerden girilecek diye aradim 2 dk zaten o ara mi kacti
Geçen sene fiyatlar daha iyiydi. Bu sene uçmuş. Sweat mont bot fiyatlarına bakıyorum ve hemen geri çıkıyorum. Mesela bir levis sweat geçen sene 100 küsüre alınabilirken bu sene 300 lerde. O değil de amazon geldi iyi olacak diye güvendik. Orda da giyim kuşam uçmuş. Bizlere de yazık valla.
-
Hala sayfayı yenileyip kuponlara bakanlar parmak kaldırsın 🦾
-
20dk oldu kendi ürünlerinin kuponu hâlâ aktif yani Trendyol bugün kendine çalışıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X