Şimdi Ara

Trendyol Yemek Hırsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam başıma gelen olay, sizleri de bilgilendirmek istedim.

Saat 9 civarı yemek siparişi verdim, 9.30da kurye kapıma geldi canlı takipten bakıyorum. Adam kapının önünde 30 saniye durdu bastı gitti. Zile vs basılmadı kesinlikle.

Hemen canlı yardıma bağlandım, heralde adresi şaşırdı diye.

Canlı yardım kuryenin bana ulaşamadığını ve bu yüzden gittiğini iletti. Nasıl ulaşamadığını, zile basılmadığını sorduğumda rahatsız etmemek için zile basmadığını, bir defa arayıp ulaşamayınca gittiğini söyledi.

Hemen geri gelsin, olur mu öyle şey dediğimde daha 1 dakika olmasına rağmen yemeği imha ettiğini ve geri getiremeyeceğini söylediler. Para iadesi sorduğumda yemek siparişlerinde para iadesi de yapamayacaklarını ilettiler.

Özetle bildiğiniz Trendyol kuryeleri hırsızlığa başlamış, Rahatsızlık vermemek için zile basmıyor ve yemeğini yiyip para iadesi yapmıyorlar.

Hem iş yerimin öğle yemeklerini, hem de kendi şahsi siparişlerimi trendyoldan geçen biri olarak uygulamayı şu dakika sildim, sizler de açık açık dolandırılmak istemiyorsanız dikkat edin derim.

• "Zile basma" secenegi oluyor, onu isaretlemis miydin? isaretlemediysen zile basilmasini bekliyordum telefonum bozuktu vb. yazabilirsin canli destege, iade yapilabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yüzden Trendyol kullanmıyorum.

Benzer bir olay A101 online siparişte başıma geldi.

Siparişi verdim ne zile basıldı ne telefonla arandım bir baktım sipariş iptal.

Ne olduğunu sorduğumda zile bastıklarını ama açmadığımı söylediler parayı 2-8 iş günü içinde yatıracaklarını belirttiler.

Her ne kadar parayı yatıracak olsalar da kuryenin sizi arayamaması çok saçma.

Telefon numaram kim bilir kaç kişinin elinde oyuncak ama kurye ile paylaşılamıyormuş KVKK'dan dolayı.

• Brütal kullanıcısına yanıt

Hayır hocam işaretli vs değildi, bunlar bildiğin dolandırıcılığa başlamış.

Şikayetvar'da tonla benzer şikayet mevcut zile basılmadan imha edilen yemek hakkında.

Asistan ile görüştüm, bir şey yapamayacaklarını ilettiler. Sözde kurye "Hangi zil olduğunu bulamadığını" söylüyormuş, fakat kocaman DAIRE 10 diye yazıyor zilin üzerinde, şimdiye kadar da her kurye çok rahat bulabilmişti.

Trendyol kuryeleri yeni keşfetmiş bu dolandırıcılığı, dediğim gibi şikayetvarda son bir haftada onlarca benzer şikayet açılmış. Açıkçası uğraşıp televizyona falan bile başvurmak gerek bunlar için kurye dolandırıcılığı diye, kimsenin yanına yaptığı hırsızlık kâr kalmamalı.

Yanlış anlamayın parasında falan değilim, iade etmesinler bana istedikleri herhangi bir kuruma bağışlasınlar ama bu kuryenin yaptığı hırsızlık yanına kalmamalı.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

Hocam yok yahu parayı yatırmıyorlar ki.

Kurye "yemeği imha etmiş", yani yemiş. Trendyol da bu durumlarda para iadesi yapamıyoruz diyorlar bildiğin üzerine kondular yani. Resmen kuryeye yemek söylemiş olduk iade edecek olsalar takılmam.

• İşte o olayı getir çözdü gibi.

Sıkıntı olduğunda seni getirin numarası arıyor ama konuşan kişi kurye bir nevi konferans görüşmesi gibi yapıyorlar ve

telefon numaranı kurye bilmiyor.

İşte Trendyol bu sistemler uğraşmak istemiyor demek ki.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

Yarın bi bankaya soracağım chargeback yapılabiliyor mu diye, sonuçta bi hizmet almadım ben zıkkımın kökünü yesin kurye yedi yemeğimi.

Valla dediğim gibi uğraşılacak olsa televizyona falan çıkmak veya savcılığa vermek lazım bir haftada tonla şikayet var bu konuda, günde 100 kişiden 5inin yemeğini cebe atsalar yeter kuryelere ama o kadar vaktim yok. Neyse elbet çıkar uğraşan birileri.

Ben sadece burda bilgilendirmek istedim, özellikle yüklü / toplu bir yemek siparişi verecekseniz trendyoldan geçmeyin sakın. Kuryenin oturup afiyetle yeme ihtimali çok yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hırsızlık la bu!

• Benim başıma hiç gelmedi trendyol yemekten sipariş verirken bu tarz bir olay ama bir keresinde 90 TL ye 60 TL indirim kuponuma çökmüşlerdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önceki gün bir parkta oturuyordum. İlerideki bankta bir kurye sandviç ile kola tüketiyordu. Aklıma bu şikayetler geldi. (Nerenin kuryesiydi bilmiyorum.)

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Hocam dediğim gibi şikayetvar'a baktığımızda zaten son bir haftada onlarca benzer şikayet açılmış. Bildiğin kuryeler çözmüş bu işi yani, adamlar açık açık hırsızlık yapıyor. Nasıl işse şikayetvar'daki hiç bir kurye zile basmamış "rahatsız etmemek için".

İşin özeti şu, Kuryeler zile basmıyor kesinlikle. Telefondan bir defa arıyorlar o da 3 defa çalıyor, eğer o an tuvaletteysen, şarjın bittiyse, 3 defa çalması bitene kadar yetişemediysen, veya başka biriyle konuşuyorsan meşgulse telefonun anında iptal oluyor. İptal olduktan sonra ne paranı ne yemeğini alamıyorsun, kurye oturup afiyetle yiyor.

Günde 100 sipariş taşısalar, 5 kişi telefona yetişemese 5 öğün bedava yemek demek. Artık sipariş verdiğinde telefon elinde beklemen gerek başkaları yememesi için, bi akraban falan da ararsa meşgule atıcan kurye her an arayabilir çünkü.

Tam bi rezalet gerçekten ne diyeyim bilemiyorum.

• kopernik pizzadan mı sipariş verdin

• Trendyol Yemek ile benzeri sıkıntı yaşadım. KFC'den salatam gelmedi. Müşteri hizmetleri para iadesi yapacağız dedi. 3-4 gün sonra aradıklarında hatalı ben çıktım. 25 TL'lik salatamın gelmediğini söyleyerek hata ettim heralde. Şaka gibi değil mi  

• bu forumda geçenlerde de böyle bir başlık okumuştum. demek yemeksepeti dewamke.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Yok hocam pizza değildi. Zaten yemeğin ne olduğu önemli değil restoran yemeği trendyol kuryesine teslim etmiş, adamların bi suçu yok. Problem hırsız trendyol kuryesinde ve buna çanak tutan trendyolda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.