Şimdi Ara

Tresan saç toniği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam marketten tresan saç toniği aldım. İçinde bitki özleri olduğundan tahminimce kokusu kötürdür diyodum. Fakat sanki parfüm doldurmuşlar içine harika kokuyor acaba sahtemi aldığım
    Bu toniği kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
    Birde hakikaten faydalı bir ürünmü?

• ben kullandım gereksiz bi ürün saçlarını parlaklığı azalıyor saç artısı sağlamıyor fakat proscar die bi ilaç var doktor önermişti yada onun müdaili onu bi araştır derim arkalardaki yerlerden saç çıkışı oluyor ama önlerden pek başarılı deil
  • Gereksiz ßi Ürün.
  • ne amaçla aldın saçın sıklaşsın die falan mı
  • Gün gelecek bu ısırganı hemoroidde de kullanacaklar diye çok korkuyorum, o kadar yaygınlaştı ki.

Ben kullanmadım, ama saçları dökülen bir erkek evladı olarak bu konuda bir miktar araştırma yaptım. Kendi ulaştığım sonuçları da forumda bir başka başlıkta paylaştım. O başlığa bakmanı öneririm. Ama genel kanaatim bu ve benzeri bir çok ürünün sadece para tuzağı olduğu yönünde.

Kolay gelsin.
  • bugün berberde traştan sonra kafamı yıkadı, havluyla kuruladıktan sonra kafama bolca saç toniği döktü, çok hoştu vallaha böyle naneli mentollü serin bir his oluştu, birde saç diplerime masaj yaptı yok böyle bir keyif yaa, dikkat etmedim markası neydi ama bulurum mentollü toniği ben, bundan sonra toniksiz yaşayamam, şu an bile canım bidaha istiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Morfose Saç Spreyleri
    4 ay önce açıldı
    SAÇ DÖKÜLMESİ VE PROPECİA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.