Şimdi Ara

Saç Dökülmesi Hakkında.(Bioxcin, Revigen, Zigavus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
9.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben 1,5 senedir. Bioxcin şampuan kullanıydordum ve dökülmeye çok az bir faydası oldu ama şöyle söyleyeyim. Saçlarım hiç uzamıyordu sert kısa kalın saçlarda hiç bir işime yaramaz yani. Şimdi revigen şampuan aldım daha 2 kere falan kullandım ama şimdide gerçekten etkili dedikleri zigavus diye bir şampuan varmış o hem uzamasını hızlandırıyormuş hem dökülmsini engelliyormuş. Şi,mdi revigene devammı edeyim yoksa zigavus denilen şampuanamı başlayayım. Tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lakiros

Öncelikle herkese iyi günler.

Arkadaşlar ben 1,5 senedir. Bioxcin şampuan kullanıydordum ve dökülmeye çok az bir faydası oldu ama şöyle söyleyeyim. Saçlarım hiç uzamıyordu sert kısa kalın saçlarda hiç bir işime yaramaz yani. Şimdi revigen şampuan aldım daha 2 kere falan kullandım ama şimdide gerçekten etkili dedikleri zigavus diye bir şampuan varmış o hem uzamasını hızlandırıyormuş hem dökülmsini engelliyormuş. Şi,mdi revigene devammı edeyim yoksa zigavus denilen şampuanamı başlayayım. Tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

bende bioxin genesis kullanıyorum bayadır 5 6 ay oldu sanırsam forumda zigavusu övenleri gördüm bende başlamayı düşünüyorum marketlerde yok sanırsam her eczanede bulunuyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

Orijinalden alıntı: lakiros

Öncelikle herkese iyi günler.

Şimdiden teşekkürler.

bende bioxin genesis kullanıyorum bayadır 5 6 ay oldu sanırsam forumda zigavusu övenleri gördüm bende başlamayı düşünüyorum marketlerde yok sanırsam her eczanede bulunuyormu

evet onu araştırdım istesinden şehrini seçiyorsun hangi eczanelerde olduğunu söylüyor

• hocam bende sebamed anti hair kullanıyorum ama ne kadar etkili tam bilemiyorum aynı zamanda minoxil kullandıgım için bende değişikliğe gitmeyi düşünüyorum
  • Bir çok müşterimiz bu ürünü kullanarak memnun kaldığını söylemekte yani ben ısrarla tavsiye ediyorum googleden yorumlarınıda araştırabilirsiniz.
    www.narecza.com
    Dermokozmetik - Narecza - Sağlığın en renkli adresi!
    http://www.narecza.com/prominoxil-sampuan-urun4889.html#.UR4snWcpa_I
  • Bioxcin, Minoxil , Revigen, Zigavus hangisi saç dökülmesini durdurur. Sağlığa bir zararı var mıdır.
  • Bunlar para işi. Tanıdıklarımdan sabunla saçlarını yıkayanlar var. Bildiğiniz beyaz sabun. Saçları fırça gibi adamların.

Ben de bin türlü şampuan kullandım, sonuç 0(sıfır).

Bir süredir sabun kullanıyorum. Elde köpürtüp yıkıyorum. Hafif kepek yapıyor gibi ama zamanla alışır belki.

Bazıları da sabunun baz olduğu için saça iyi gelmeyeceğini söylüyor. Valla şampuanlar da iyi gelmiyor. Milletin yumuşak saç takıntısı yüsünden içine ne koyuyorlarsa artık saçı iyice sönükleştiriyor şampuanlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıl dökücü krem öneriniz
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 9 aydır zigavus kullanıyorum ve şuana kadar cok memnun kaldım saclarım sıklaştı :) ve dökülmeleri azaldı bence bir araştırıp deneyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetxkymaz

ben 9 aydır zigavus kullanıyorum ve şuana kadar cok memnun kaldım saclarım sıklaştı :) ve dökülmeleri azaldı bence bir araştırıp deneyin derim
    reklam yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

reklam yapma.

Alıntıları Göster
    zigavusun reklama ihtiyacı mı var? senelerdir olan bir ürün zaten ve birsürü eczane satıyordur muhtemelen. seneler önce 1 kere kullanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionelronaldo10 -- 26 Nisan 2018; 18:57:13 >
  • ben seboderm şampuan ve sawpoo şampuan kullanıyorum dönüşümlü
  • Şampuanlar buna zigavus da dahil, saç dökülmesini durduramazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

Şampuanlar buna zigavus da dahil, saç dökülmesini durduramazlar.
    seboderm yağlanma için çok iyi yalnız
    ama diğeri sawpoo kullanıyorum bi fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionelronaldo10 -- 26 Nisan 2018; 21:35:51 >
  • sacin neden dokuldugune bagli olarak hic biri ise yaramayabilir. erkek tipi sac dokulmesi varsa yani kellesme, bosuna ugrasmayin. bu yollardan herkes geciyor. paraniza yazik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalırsa bu firmaların içerisinde saç dökülme karşıtlığı açısından en iyisi bioxcin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.