Şimdi Ara

arkadaşlar 1 günde kilo alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
56.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 2 saatlik sporum vardı 9-10 ay diyet yaptım istediğim kilonun 7 kilo altına düştüm o kadar diyetten sonra bugün kontrolümü tutamadım ve ne bulursam yedim çünkü normal zamanda normal gıda alsam bile doymuyordum vücudum çok açtı sizce 1 günlüğüne bu kadar diyeti bozmamdan kilo alır mıyım problem olur mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Günde Kilo Alınır mı?

1 günde kilo almak mümkündür, ancak bu sağlıklı bir kilo alma yöntemi değildir. 1 günde alınan kilonun çoğu su ağırlığından veya sindirilmemiş yiyeceklerden kaynaklanır. Gerçek yağ veya kas kazanımı bu kadar kısa bir sürede gerçekleşmez.

1 Günde Ne Kadar Kilo Alınır?

1 günde alınabilecek kilo miktarı, yediğiniz miktara ve türüne bağlıdır. Çok fazla kalorili yiyecek yerseniz, 1 günde 1 kilo veya daha fazla kilo alabilirsiniz. Ancak bu kilo kalıcı olmayacaktır.

Bir Gün Çok Yiyince Kilo Alınır mı?

Evet, bir gün çok yiyince kilo alabilirsiniz. Ancak bu kilo genellikle su ağırlığından veya sindirilmemiş yiyeceklerden kaynaklanır. Gerçek yağ veya kas kazanımı bu kadar kısa bir sürede gerçekleşmez.

Sağlıklı Kilo Alma

Sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorsanız, aşağıdaki önerileri izleyin:

• Yavaş ve kademeli olarak kilo alın.
    • Kalori fazlası yaratın, ancak aşırıya kaçmayın.
    • Protein, sağlıklı yağlar ve karmaşık karbonhidratlar açısından zengin dengeli bir beslenme planına uyun.
    • Düzenli olarak egzersiz yapın.
    • Yeterli uyku alın.

Sonuç:

1 günde kilo almak mümkündür, ancak bu sağlıklı bir yöntem değildir. Sağlıklı bir şekilde kilo almak için yavaş ve kademeli olarak ilerlemek, dengeli bir beslenme planına uymak ve düzenli olarak egzersiz yapmak çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sindirim
    defakasyon
    cogu gıder onun...
  • Bir şey olmaz. Ben diyetim boyunca her çarşambayı cheating day olarak ayarlar ne bulursam yerim, lahmacun, pizza, baklava affetmem :) zaten diyet böyle yapılır haftanın bir gününü kendine ayır.
  • viking kardeşim haklısında o kadar diyetten sonra bi anda diyeti bırakmak zor oluyor :)) 1 kere kontrolümü kaybettim ama bence iyi oldu kontrolü ele alabildim ancak bugün pazar olunca kontrolü kaybetmedim 2 öğün yedim ancak sınırlamadım yarın zaten o yediklerimin hepsini telafi ederim :)) cevaplarınız için teşekkürler
  • 1 günde kilo verilemeyeceği gibi 1 günde alınamaz da... Kendine küçük bir izin vermişsin. Arada gerekli bir şey. Emin ol diyete giren pek çok kişi (ben dahil) bunu yapar. Takma kafana..Afiyet olsun...;)
  • haklısın bazen izinde lazım :))
  • Oda bişeymi 30 haftada 24.5 kg veren biri olarak zayıflamaya karar verdiğim ilk günden beri pazar gunu geleneklerimi hiç bozmadım her pazar sucuklu yumurta , boyoz , gevrek ve akşam balık , helva yaparım ne oldu ? hala kg vermeye devam ettim Bilinçli tükettikten sonra hiç problem olmaz ha ayda 1 kere mutlaka pizza , lahmacunda yerim bazende kuzenlerle 2-3 gun üst üste bira içmişliğimde vardır

Yoksa diyetten sogursun herşeye yasak getirme sadece bilinçli ol hangi yiyeceklerin zararı olup olmadıgını bilmelisin.

• haklısın dostum hata çok sıkı diyet yapmakta bazen kontrol gidince göz hiç bişi görmüyor 9 ayda 1 kere kontrolü kaybettim herhalde vücut düzelmiştir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.