Şimdi Ara

Treyarch'a hangi adresten ulaşabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk kez dlc pack indiricektim. PSN Card ile hesabıma 20 $ yükledim 14.99'a Resurrection DLC'sini aldım. Tema'yı Soundtrack'leri Pack 4'ü ve CoD5 haritalarını indirdim. Tema'yı kurdum sorun yoktu. Soundtrack installerdan şarkıları yükledim gene sorun yoktu. CoD5 haritalarının yüklendiği ile ilgili uyarı çıktı ekranın sağ üst köşesinde. Game bölümüne gidip kurdum. Hiçbir şey yapmadan oyuna girdim. Zombi modunda haritalar sanki yüklenmemişti. Normaldeki gibi '' Five , Kino Der Toten, Dead Ops Arcade'' mapleri vardı. Bekledim. Moon'da indi fakat gene aynı, hiç bir değişiklik yoktu. İnerken hata olmuştur diye tekrar indirdim aynı ! Akşamda denedim gene olmadı, foruma yazdım ve internette aradım , forumda cevap gelmedi internettede bulamadım tek çare Treyarch'a mail atmak sanırım :( adresi bilen cevap olarak yazarsa sevinirim.

• Tahminimce oyun 2.bölge.Oyun 2.bölge ise çalışmaz.2.bölge oyunlar için Uk ya da TR Store'dan alışveriş yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Tahminimce oyun 2.bölge.Oyun 2.bölge ise çalışmaz.2.bölge oyunlar için Uk ya da TR Store'dan alışveriş yapın.

Nasıl yani ? Şimdi UK Psn açıp tekrar mı alıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimson331

quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Tahminimce oyun 2.bölge.Oyun 2.bölge ise çalışmaz.2.bölge oyunlar için Uk ya da TR Store'dan alışveriş yapın.

Nasıl yani ? Şimdi UK Psn açıp tekrar mı alıcam ?

Dediğim gibi oyun 2. bölge ise, dlcyi US'ten indirirseniz çalışmaz.DLC ve oyun aynı bölge olmalı.Bu durumda tekrar satın almak gerekir doğal olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.