Şimdi Ara

Trials Evolution (ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce Xbox 360 için çıkan oyun Gold Edition adı altında pc içinde çıkmış bulunmakta. Korsanını denemeye çalıştım ancak oyun Çince ve İngilizce yapamıyorum. Oynayabildiğim kadarıyla grafikler ve oynanabilirlik hoş duruyor.

• Kurulum ekranında seçenekler var altta, dil seçenekleri onlar.

Ama Çince yazıyor, her seçeneği tek tek deneyerek ingilizce olanı bulup, yüklerseniz oyununuz ingilizce olacaktır.

Not: İki haftadır oynuyorum ben, ama bir patch gelecektir çünkü alakasız bir yerde 2-3 saniyelik kasışlar giriyor oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Kurulum ekranında seçenekler var altta, dil seçenekleri onlar.

Ama Çince yazıyor, her seçeneği tek tek deneyerek ingilizce olanı bulup, yüklerseniz oyununuz ingilizce olacaktır.

Not: İki haftadır oynuyorum ben, ama bir patch gelecektir çünkü alakasız bir yerde 2-3 saniyelik kasışlar giriyor oyuna.

Tek tek kurmak iyiymiş hocam başka bir yolu yok mu acaba?

Ana konu varmış bu arada, aradım hep haber konuları çıkıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Kurulum ekranında seçenekler var altta, dil seçenekleri onlar.

Tek tek kurmak iyiymiş hocam başka bir yolu yok mu acaba?

Ana konu varmış bu arada, aradım hep haber konuları çıkıyordu.

Başka yolunu bilmiyorum ben uplay üzerinden indirmiştim, zaten serverlarda barınıyordu oyun iki haftadır ama işte kurulum kısmındaki ilk ekran ingilizce değil.

Bu arada ayrıca kurman gerekmiyor, seçeneklere tek tek tıklayıp bakman yeterli kurulum aşamasına geçmene gerek yok, olmadıysa geri dönüp diğer seçenekleri denersin.

5 yada 6 seçenek olması lazım ingilizcenin.

• en alttan dördüncü
  • oyun bende hd 7850 ekran katına rağmen inanılmaz kasıyo saniyede 1 frame falan veriyo , benzer sorun yaşayan varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SAY-

en alttan dördüncü

hemen deniyelim
  • Dün setup'ını sildim kazara. Dili değiştirmenin başka yolu yok mu?
  • XP de çalışıyor mu arkadaşlar
  • Oyun bir harika.Atarideki Exicite Bike oyunu kadar keyif verdi.
  • Arkadaşlar şuan oyunu satın aldım ve indiriyorum. Bakalım favori oyunlarımdan.
  • ben yükledim çok kasıyor bi yardım ederseniz pcm çogu oyunu kaldırıyor bunu low da kasıyor anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoLoynayankedi

ben yükledim çok kasıyor bi yardım ederseniz pcm çogu oyunu kaldırıyor bunu low da kasıyor anlamadım gitti

bende hiç çalışmadı ati , win 7 64 bit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.