birsürü şekil ahanda burda hade ii seçimler (aralarında pokemon resimleri var kusura bakmayın )
ii çalışmalar ii modlar
poke resimlerini keşke koymasaydın ama genel olarak çok güzel.. mouse modifimde kullanıcamm
tşkler.. tam da böle bişi arıyodum.. nerden buldun bunları??
valla kankam sağolsun şuanda pc kasasının içine ettik değişik bişey yapmaya çalışıyoz fıttırcaz o dereceyiz benim pc yi sonra başka yollarla yapıcam :D neyse işini gördüyse sorun yok sana ii modlar görüşmek üzere ;) ii çalışmalar
bu siteden download yapmaya çalışınca kaspersky antivirüs çığlık atıyor ona göre
süper içindekiler arkadaş banada vermişti içinde gerçekten güsel çalışmalar var
siteden dosyayı nasıl indirebiliriz yaw birisi rapids*are ye upload edebilirmi bunu :S
+1
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
siteden dosyayı nasıl indirebiliriz yaw birisi rapids*are ye upload edebilirmi bunu :S
Tebrikler bence çok hoşlar, ayrıca poke resimlerini kardeşimin boyama yapması için kullanıcam.. Tribal şekiller monitörün kenarlara ii gider bence ...
arkadaşlar bir süre bekliyorsunuz daha sonra koruma duvarı varsa açılır pencerenin engellemesini kaldırın ve çıkan harfleri yazıp download deyin. Zaten biliyorsunuzdur da ben yinede yazdım. Bu arada bende de kasperin en son sürümü var sürekli güncel ve dosyada virüs yada herhangi bir zararlı yok başka prohramlarla da taradım. Sanırım senin ayarda problem var met.in haberin olsun.
ya beyler bunlaarı çıkartma haline getirecek bi yer arıyorum ankarada ama bulamadım.. ozalitçiye gittim adam çıkartma yaparız ama şekli kendin kesiceksin dedi.. ben hadi ordan dedim içimden amele yöntemi istemiyorum... bilen varsa yardım etsin bu bahsettiğim şey yapcak bi yer arıyorum ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme