Şimdi Ara

Triban 500 Jant Seti Ve Ekstralar(İst-350TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Herkese Merhaba,

Şurada konusunu açtığım ve 7 ay önce çalınan yepyeni Triban500(M)'ümden çıkan max.150km kullandığım jant seti ,ekstralar satılıktır.

https://www.bisikletforum.com/konu/karbon-masali-triban-500-bisikletim-calindi-ist-camlica.152397/
    (Bisiklet maalesef hala kayıp)

Kullanmadığımız odada boş boş duruyordu,yakında o odada bebeğimiz uyuyacağından,yedek parça olarak sakladığım jant seti,lastikler+mandalları hem yer açmak hem de nakite ihtiyacım olduğundan elden çıkarmak zorundayım,yeni bisiklet de alamadığımdan artık ihtiyacı olanın işini görsün.

Kutu içerisinde şunlar mevcut;
    -ön-arka triban 28" jant seti
    -1 adet 0 sele altı çanta,maalesef bunu hiç kullanamadan biskletim gitti.
    -2 adet Hutchinson slick lastik 700x23(Bisikletle beraber gelen,kendi kullandıklarım)
    -2 adet Corratec Flash At slick 700x23 lastik(Çalındığında üzerinde olan rs10 jant setini forumdan 2.el almıştım,onlarla beraber kullanılmış halde geldi bu lastikler,ben hiç kullanmadım,ömrünü bilmiyorum)
    -1 adet Hutchinson Topspeed kevlar pro 700x28(rs10 jantla kullanılmış olarak geldi,ömrünü bilmiyorum)
    -2 adet Shimano quick release mandal(rs10 jantla kullanılmış olarak geldi,ömrünü bilmiyorum)

HEPSİ 350TL

Sürat Kargo ile anlaşmam var,fiyata kargo dahil arkadaşlar.
    Triban 500 Jant Seti Ve Ekstralar(İst-350TL)
    Triban 500 Jant Seti Ve Ekstralar(İst-350TL)Triban 500 Jant Seti Ve Ekstralar(İst-350TL)Triban 500 Jant Seti Ve Ekstralar(İst-350TL)Triban 500 Jant Seti Ve Ekstralar(İst-350TL)Triban 500 Jant Seti Ve Ekstralar(İst-350TL)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.