Şimdi Ara

Tribes: Ascend

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tribes: Ascend açık betasına katılan kaç kişi var? katılanlar oyunu beğendiniz mi?

• Forumdaki çoğu kişi oynuyor. Benimde hoşuma gitti.

forumda konusuda var ;http://forum.donanimhaber.com/m_59410384/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62192006
  • Çok teşekkür ederim
  • oyunun beta süreçleri bitti ve şu anda bir kaç aydır tam sürümde. benim gözümde 10 üzerinden 20'lik bir oyun ve tüm eski tribes oyunları gibi heyecanın dibine vuran yapısı var.. bir kaç siteden 10 üzerinden 10 tam puan aldı ve çoğu siteden editörün seçimi oldu.. ben beleş 100 küsür saat oynayınca dayanamayıp 50 dolara yakın para yatırdım sırf hi-rez'e destek olsun diye.. şimdi ise 400 saate yaklaşıyorum ve zerre sıkılmadım. çoklu online fps oyunları bölümünde konu var ama orası pek rağbet görmüyor maalesef (malum orada genellikle point blank aşağı wolfteam yukarı muhabbetleri olduğu için tribes'a pek bakan yok) bu bölümde ise daha haşin fps oyuncuları mevcut, competitive yapıdaki fps'leri seven çoksa bu bölümde de bir konu açalım, ben rehber hazırlayayım bir ara izin günümde, oyundan birbirimizi ekleyelim birlikte kaçıralım bayrakları, generator odalarına brute'larla tecavüz edip fractallarımızla parti verelim VGCA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.