Şimdi Ara

Tribes Ascend (2012) [ANA KONU] + Rehber (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
13
Favori
39.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu oyun adamı deli eder ha! İlk başta güncelleme yapmıyordu, uğraştım en sonunda açtım ama şimdi de "Version mismatch" diyor. İşkence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

quote:

Orijinalden alıntı: FreePartisan

Yahu bu oyunu bayadır indirecem diyordum, anca şimdi indiriyorum. Bir sorum olacak: Para vermek gerçekten de gerekli mi bu oyuna? Bir arkadaş daha önceki konuda demiş "Pay2Win" dediğimiz oyunlar gibi değil diye ama para vermezsek oyundan az keyif almamız gibi bir durum var mı? Tabi ki de para verenlerin bir özelliği olacak ama arada büyük bir fark yoktur umarım.

Oyunu Steam'den indiriyorum. Steam'da bu oyunu oynayan insan sayısı çok az. Aslında az olması benim için daha iyi. Çok oynayan olursa kalitesi düşüyor oyunların. Her tipten adam gelip zevkinin içine edebiliyor

EDIT: Ha bir de benim bilgisayar biraz kasacak herhalde bunu. Ekran kartı 1 GB, Ram de 3.5 ama işlemci biraz eski: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz. Ne diyorsunuz, çok zorlanır mı bilgisayar?

Yok hocam bu oyunda öyle parayı veren düdüğü çalar falan yok lolün sistemi gibi yapmış adamlar skin voice xp boost gerçek parayla.varsa başka bilmiyorum onun dışında her şey gerçek parayla alabildiğin gibi oyun parasıyla da alabiliyorsun.

Edit:http://www.youtube.com/watch?v=356Cvx2Llu4&feature=g-vrec bu nedir ya o.0

video şahane kesin oynamışımdır bu elemanla keza videoda arkadaşım olmayan eleman neredeyse yok. kim olduğunu bilmiyorum hangi klandan ve ismini bilsem iyi olacak keza duel yapmak isterim kendisiyle, gurur duyarım keza kendisi otomatikçiler gibi beleşten kill alanlardan değil disk kullanıcısı saf yetenek..

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FreePartisan

Yahu bu oyunu bayadır indirecem diyordum, anca şimdi indiriyorum. Bir sorum olacak: Para vermek gerçekten de gerekli mi bu oyuna? Bir arkadaş daha önceki konuda demiş "Pay2Win" dediğimiz oyunlar gibi değil diye ama para vermezsek oyundan az keyif almamız gibi bir durum var mı? Tabi ki de para verenlerin bir özelliği olacak ama arada büyük bir fark yoktur umarım.

Oyunu Steam'den indiriyorum. Steam'da bu oyunu oynayan insan sayısı çok az. Aslında az olması benim için daha iyi. Çok oynayan olursa kalitesi düşüyor oyunların. Her tipten adam gelip zevkinin içine edebiliyor

EDIT: Ha bir de benim bilgisayar biraz kasacak herhalde bunu. Ekran kartı 1 GB, Ram de 3.5 ama işlemci biraz eski: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz. Ne diyorsunuz, çok zorlanır mı bilgisayar?

Yok hocam bu oyunda öyle parayı veren düdüğü çalar falan yok lolün sistemi gibi yapmış adamlar skin voice xp boost gerçek parayla.varsa başka bilmiyorum onun dışında her şey gerçek parayla alabildiğin gibi oyun parasıyla da alabiliyorsun.

Edit:http://www.youtube.com/watch?v=356Cvx2Llu4&feature=g-vrec bu nedir ya o.0

video şahane kesin oynamışımdır bu elemanla keza videoda arkadaşım olmayan eleman neredeyse yok. kim olduğunu bilmiyorum hangi klandan ve ismini bilsem iyi olacak keza duel yapmak isterim kendisiyle, gurur duyarım keza kendisi otomatikçiler gibi beleşten kill alanlardan değil disk kullanıcısı saf yetenek..

Raider yüzünden çok fazla otomatik silah kullanmaya başladım deme öyle kendimi kötü hissediyorum. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu sentinel kadar sinir bozucu bir sınıf var mıdır ya? Mikrop gibiler resmen. Seni gördüğü an kendini bir yere siper etmezsen yeteneksiz değilse öldürüyor seni. Vallahi technicanlara bile bu kadar sinir olmadım.

Bu arada donanımhaberin böyle bir oyundan mahrum kalması gerçekten çok üzücü. @wildlove sana tekrardan teşekkür ediyorum. Senin sayende oynamaya başladık.

Ek olarak yukarıda soran arkadaş için; diğer oyunlar gibi para yatırmaya ihtiyaç olan bir oyun değil. Biraz sabırlı olursanız istediğiniz sınıfı istediğiniz gibi dizebilirsiniz. Tabii, biraz sabırlı olmak gerekecek. Level kasma işine de gerek yok zaten. Oynaya oynaya level artıyor. Ekstra pek bir anlamı yok. Neredeyse tek şey profesyonelliğe, tecrübeye bakıyor. Yani bir silahı istersen öyle böyle kasıp alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 25 Eylül 2012; 16:41:06 >

• Bu nedir yahu? Uzun zamandan beri oynamıyorum ancak videolarını izliyorum arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

Bu nedir yahu? Uzun zamandan beri oynamıyorum ancak videolarını izliyorum arada.

elemanın oyun içi adı mupp ve bununla dün arenada disk duellosu yaptım, yendim de sanırım pek umursamadı gerçi ben de işin içine pistol veya otomatik silahlar girmeyince saf disk duellolarında iyiyimdir. bu eleman avrupa serverlarındaki en iyi juggernaut açık ara, belki de dünyada en iyisidir. pathfinderların son sürat kovalamaca ile yaptığı flag returnları bu eleman haritanın bir ucundan tek mortar atışı ile yapar. çok denk geldim maçlarda elemana, şişko pathfinder avcısı olarak nam salmıştır. videodaki öldürdüğü elemanların %90'ı arkadaşım zaten allahtan ben yokum videolarda gerçi üzülmem tebrik ederim elemanı, yaptığı iş muazzam yetenek istiyor ve mucizevi atışlar çıkarıyor.

bir de dikkat et hedef imleci yok, crosshair felan kullanmıyor. tamamen ölçüyor biçiyor hesaplıyor ve öyle atışı yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 29 Eylül 2012; 12:06:26 >

• quote:

bir de dikkat et hedef imleci yok, crosshair felan kullanmıyor. tamamen ölçüyor biçiyor hesaplıyor ve öyle atışı yapıyor.

Harbiden öyleymiş, bir şey derdim de... Neyse.

Bunun gibi insan evlatları yüzünden bıraktım biraz da. 3-5 maç ağzıma yiyince hiçbir keyfi kalmıyordu. Gerçi Jackal'cığımı şey etmişlerdi resmen, onu da unutmayayım.
  • quote:

quote:

Harbiden öyleymiş, bir şey derdim de... Neyse.

Bunun gibi insan evlatları yüzünden bıraktım biraz da. 3-5 maç ağzıma yiyince hiçbir keyfi kalmıyordu. Gerçi Jackal'cığımı şey etmişlerdi resmen, onu da unutmayayım.

beni bunun gibi disk kullanıcıları üçlü beşli sıkıştırsınlar sevinirim şahsen. herkes otomatik kullanıyor şimdilerde, oyunun en sinir bozucu yanı..

• quote:

quote:

Bu nedir yahu? Uzun zamandan beri oynamıyorum ancak videolarını izliyorum arada.

elemanın oyun içi adı mupp ve bununla dün arenada disk duellosu yaptım, yendim de sanırım pek umursamadı gerçi ben de işin içine pistol veya otomatik silahlar girmeyince saf disk duellolarında iyiyimdir. bu eleman avrupa serverlarındaki en iyi juggernaut açık ara, belki de dünyada en iyisidir. pathfinderların son sürat kovalamaca ile yaptığı flag returnları bu eleman haritanın bir ucundan tek mortar atışı ile yapar. çok denk geldim maçlarda elemana, şişko pathfinder avcısı olarak nam salmıştır. videodaki öldürdüğü elemanların %90'ı arkadaşım zaten allahtan ben yokum videolarda gerçi üzülmem tebrik ederim elemanı, yaptığı iş muazzam yetenek istiyor ve mucizevi atışlar çıkarıyor.

hedef imleci nereden kaldırılıyor veya değiştiriliyor hocam bi bulamadım

• quote:

quote:

quote:

hedef imleci nereden kaldırılıyor veya değiştiriliyor hocam bi bulamadım

hud ayarlarını kapatıyoruz galiba. yapma boşver çok zorlar valla.

• arkadaşlar bu oyun için kullandığınız dpi ayarlarınızı paylaşır mısınız tabi kullanıyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byern

arkadaşlar bu oyun için kullandığınız dpi ayarlarınızı paylaşır mısınız tabi kullanıyorsanız.

mouse üzerinden bir ayar yapmıyorum ama oyun içi hassasiyette disk silahlarda 20 ve üstü, otomatik silahlarda ve sniper oynarken 15 ve altı hassasiyette oynuyorum. oynayış tarzına göre hassasiyeti düşürüp artırman gerekiyor..
  • quote:

arkadaşlar bu oyun için kullandığınız dpi ayarlarınızı paylaşır mısınız tabi kullanıyorsanız.

Dpi olarak 5700 dpi hassasiyet olarak 3 yapıyorum.belki yaptığım şey saçmalık ama şuan böyle rahat ediyorim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Dpi olarak 5700 dpi hassasiyet olarak 3 yapıyorum.belki yaptığım şey saçmalık ama şuan böyle rahat ediyorim

@wildlove mouse için soruyordum yine de cevap için saolun.

@leetnock denerim bunu ama 5700 de oynayamam sanırım epey fazla benim için siz alışmıssınız tabi :) cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byern -- 6 Ekim 2012; 23:20:33 >
  • Oyunda HİLE oluyor mu? eğer varsa işim olmaz hile yapanlardan bıktım zevk aldırmıyorlar en anlıyorlarsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night3NGEL

Oyunda HİLE oluyor mu? eğer varsa işim olmaz hile yapanlardan bıktım zevk aldırmıyorlar en anlıyorlarsa...

wildlove daha kesin söyler ama benim gördüğüm kadarıyla 1 tane bile hileci yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 9 Ekim 2012; 16:59:49 >
  • Ya Ben Aeria Games'ten indirdim Ama server status: UNKOWN diyor açmıyor patch de atmıyor
  • Ayıp, ayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopexia -- 12 Ekim 2012; 20:51:10 >
  • Arkadaşlar ben oyuna giriyorum, bir süre sonra Ran out of memory! Exiting gibi bişey diyo kapatıyor nedir bu ya dün inmiyodu onu çözdüm dedim sonunda adam gibi bir oyun oynayabilecem lak bide bu çıktı
  • Merhaba arkadaşlar eskiden oynardım az da olsa hatırlıyorum oyunu, şahsen yeni gordum ve hemen indirmeye başladım, APB Reloaded oynuyorum surekli birazda para yatırdım ama şu oyunu gordugum anda verdigim para inanın içime oturdu. (APB Reloaded oynayıpta hack yapan insanlara acıyorum inanın ki)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.