Şimdi Ara

TRİBLEX EV İÇİN ACCESS POİNT ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi triblex evin 3. katında bulunan kablosuz modeme evin her noktasında rahatlıkla erişebileceğim bir access point almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Şimdi ev biraz büyük belki iki tane AP almak gerekebilir. Benim tavsiyem tplink tl-wa901nd. Önce bir tane alip deneyin yeterli gelmezse ikinciyi almanizda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @eskikasaroysroys konu başlığını dikkate alıp cevaplandırdığın için teşekkür ederim. Fakat bikaç gün önce TP-Link TL-WA801ND 300Mbps Access Point modelini sipariş ettim.
  • AP leri modeme kablo ile bağlamazsanız tam verim alamazsınız kablosuzdan haberiniz olsun.
  • Forumlarda okuduğum kadarıyla universal repeater özelliği mevcutsa sorun teşkil etmeyeceği yönündeydi. Aktarım hızı açısından mı sorun olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celda_35

Forumlarda okuduğum kadarıyla universal repeater özelliği mevcutsa sorun teşkil etmeyeceği yönündeydi. Aktarım hızı açısından mı sorun olur?

WA 901 ND alırsanız iş biter, iyi konumlandırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Mart 2015; 17:43:11 >
  • celda_35 C kullanıcısına yanıt
    Gecikme açısından sorun olur. normalde Wireless'ın gecikme süresi 10 ms ise en üst kattan en alt kata bu sefer 20 ms olur. Site açılış hızına çok az bir miktar etki edebilir ve online oyunlar oynanmaz hale gelir. Ayrıca gecikme hiç bir zaman sabit kalmaz artabilir, dalgalanmalar belki kayıplar oluşabilir. Koyup denemeden ne kadar baş ağrıtır bilinmez. Benim tavsiyem eğer kablosuz yapacaksanız Router'ı en azından orta kata koyun.

Tek antenli bir AP var bende üst kattan interneti almaya çalıştığımda zaman zaman paket kayıpları oluyordu. Buna dayanarak söylüyorum benim için pek tatmin edici olmamıştı açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokbu -- 23 Mart 2015; 19:14:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modemi üst katta kullanırken orta katın bazı bölümlerine bir birimlik sinyal iletebiliyordu. Bağlantı kurduğum noktalarda ise erişim hızı fena değildi. İki antenli APyi orta kata konumlandırırsam kullanım hızında sorun yaşamayacağımı düşünüyorum. Online oyun oynamıyorum. En fazla video veya film izlerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.